Hoe maak je een NFL mascotte

De mascotte voor een professionele sport team is direct herkenbaar. Fans jong en oud zien de mascotte als vertegenwoordiger van de NFL, de idealen en de sport van het voetbal in het algemeen. Degenen die willen uitgegroeid tot een NFL mascotte nodig hebben om hard te trainen, in staat zijn om het spel en wow de menigte te volgen.

instructies

Word NFL Mascot

1 Hebben acrobatisch, cheerleader of mascotte training onder je riem voor het aanvragen van NFL mascotte vacatures. Werkgevers willen om te weten dat je kunt omgaan met de veeleisende fysieke vereisten van de job voordat ze je huren als een mascotte.

2 Word goed thuis in de regels van het voetbal als je geen voorkennis te hebben. Als mascotte voor een voetbalteam, is het belangrijk om te kunnen nauwkeurig volgen van het spel, zodat u kan helpen de fans juichen voor hun team. Kijk oude games te onderzoeken hoe de mascottes handelen ook.

3 Als je de mascotte bij uw college waren, zul je een groot voordeel ten opzichte van iedereen. Als u momenteel op de universiteit, proberen om de mascotte van uw school zo snel mogelijk zijn.

4 Ga naar Pro Mascot School. Deze school, gevestigd in Texas, leert u absoluut alles wat je moet weten om een ​​NFL mascotte geworden.

5 Zoek in het NFL.com Career Center for vacatures (zie bronnen hieronder). Mascot posities, zoals als andere posities binnen de organisatie, vaak beschikbaar zijn aan het einde van het voetbalseizoen.

6 Update uw cv te benadrukken enige voorafgaande werkervaring die is gerelateerd aan het worden een mascotte. Dit kan onder meer acterenrollen of andere posities die u hebt gehouden, waar u in de publieke belangstelling werkte, in aanvulling op uw sportieve achtergrond.

7 Ambachtelijke een begeleidende brief dat, in aanvulling op de marketing van uw academische of sportieve sterktes, legt uit waarom u wilt de mascotte voor deze specifieke team. Misschien heb je een fan van jongs af aan zijn of opgegroeid in die regio van het land. De persoon die het lezen van uw brief moet een idee waarom je, uit alle andere aanvragers moeten een kans gegeven te hebben.

8 Leer alles wat je kunt over de structuur van de NFL als werkgever en meer specifiek, het team waarvoor je solliciteert naar de mascotte zijn. Interviewers graag zien dat je je huiswerk hebt gedaan en enige kennis van de organisatie.

9 Bereid je voor op auditie uw mascotting vaardigheden en het bijwonen van een interview. Poets je handtekening routine, zodat u uw potentiële werkgevers dat u goed voor deze job zijn kunnen laten zien.

Hints

  • Probeer niet te halen kleine kinderen met je oversized handen, zoals u ze kan dalen.