Hoe maak je een Nalgene Fles reinigen

Nalgene flessen zijn echt leuk flessen voor allerlei activiteiten. Ze zijn duurzaam en lekvrij, waardoor ze een goede keuze voor bijna iedereen. Als je de fles moet worden gewassen zijn er verschillende manieren om dit te doen zonder nadelige gevolgen voor de fles of het maken van het smaak zoals zeep. Lees verder om te leren hoe je een Nalgene fles schoon te maken.

instructies

1 Was uw fles in de vaatwasser. Dit lijkt vrij eenvoudig met uitzondering van een klein probleem - terwijl de fles zelf de hoge hitte van de vaatwasser kunnen weerstaan, de dop kan niet. De fles moet op de bovenste rek worden gebracht en geplaatst op een manier die de super hete waterstralen, gebruikelijk in de meeste vaatwassers, zal niet direct de dop aan te raken.

2 Koop Nalgene merk reinigingstabletten. Veel plaatsen dat Nalgene flessen verkopen, verkopen ook reinigingstabletten. Voor het gebruik van de tabletten gewoon uw fles ongeveer halverwege vullen met warm-to-warm water en laat de tablet in. Geef het ongeveer 30 seconden nodig om volledig op te lossen en dan schud je de fles krachtig gedurende 30 seconden tot een minuut. Na het schudden, giet het water uit de fles en spoel af met koud water.

3 Schaf kunstgebit reinigingstabletten als een goedkoper alternatief voor de Nalgene tabletten. Zolang je koopt een hoge kwaliteit tablets, zullen zij vrijwel identiek zijn aan de Nalgene Ones. Als je kunstgebit tabletten te kiezen, voor de beste resultaten, kies een merknaam (zoals Efferdent) en een sterkere soort als "5 Minute Clean" of "voor rokers."

4 Veeg rond de buitenkant van de fles en de binnenzijde van het deksel met een hete, vochtige doek. U hoeft niet om zeep te gebruiken zolang je ervoor zorgen dat je scrub alles uit de draden in de dop.