Hoe maak je een Moose Skin

Je hebt eindelijk zakken die trofee eland. Nu het harde werk begint. Hoe u de huid van de eland, hangt af van wat je doet met de huid. Zoals u veld de kleding van de elanden en je begint aan het vlees uit te pakken, is er nog de kwestie van de huid.

instructies

1 Begrijp dat in de gebruikelijke jacht uw steengroeve zal in kwarten worden gesneden om voor eenvoudiger vervoeren. Als u wilt de huid huid weg in één stuk die je nodig hebt om dit te doen bij de kill site die is meestal erg moeilijk. Je kunt dingen makkelijker voor jezelf maken door het hebben van het materiaal dat het karkas hangen van een boom of, beter nog, over de weg of gemechaniseerd toegang voldoende is om een ​​1200-pond dier terug te halen naar de bewoonde wereld.

2 Schil de huid weg van wijken met je handen. Het is niet nodig om een ​​mes helemaal. Als je het nodig vinden om elke snijden te doen, neem veel moeite de huid of het membraan dat het vlees omvat niet te doorboren. Als je het villen van het dier geheel, ga dan naar stap 3. Misschien vindt u het trekken van de huid weg te makkelijker zijn als je het kwartaal hangen aan een boom.

3 Hang de hele karkas, hoofd omhoog, uit een boom. Zorg ervoor dat het touw, boom en knopen zijn sterk genoeg om uw steengroeve te vallen op je.

4 Verbreken elk van de benen net onder de eerste verbinding.

5 Begonnen als hoog op het karkas mogelijk, langzaam en voorzichtig schil de huid weg als in stap 2. Aangezien het karkas is opknoping u in staat om uw lichaamsgewicht te gebruiken om te helpen trekken de huid af zal zijn. Enkele zeer dunne spierweefsel kunnen af ​​komen met de huid van de rug van het dier - dit is later gemakkelijk in orde gemaakt. Anders wordt de huid moet gemakkelijk scheiden van het vlees.

6 Zout de binnenkant van de huid en roll it up, bont uit, totdat u klaar bent om af te verwerken zijn.