Hoe maak je een mogelijke oorzaak voor gezwollen voeten Identificeer

Hoe maak je een mogelijke oorzaak voor gezwollen voeten Identificeer


Een gemakkelijke manier om een ​​mogelijke oorzaak voor gezwollen voeten kan uw gebrek aan lichaamsbeweging te identificeren. Vaak zijn mensen het punt bereikt wanneer de voeten zijn zo opgezwollen het maakt het moeilijk om zelfs te lopen. Het gebrek aan lichaamsbeweging kan een mogelijke oorzaak voor gezwollen voeten zeker als het volgende artikel zullen bespreken, samen met manieren om te helpen uw situatie te verhelpen in een paar stappen.

instructies

1 Terwijl de meeste mensen blijven bezig met de bovenste helft van het lichaam ziet er goed uit dat ze vergeten dat de benen en voeten moeten oefenen ook. Hoewel dit artikel walking oefeningen kunnen dekken, is er een goede manier en een verkeerde manier om te gaan over het als goed. Loopoefeningen niet in dezelfde groep als je loopt de hele supermarkt. Zij hebben ook niet uw dagelijkse routines te betrekken. Loopoefeningen kunnen het best omschreven worden als afstanden, zoals wandelen rond het spoor in uw buurt de school 3 of 4 keer als ik nader toe te lichten.

2 Begin met het kiezen van een definitief plan dat u wilt vasthouden aan uw loopoefeningen. Als u besluit om te beginnen met wandelen rond een track start met 2 ronden en wordt elke week werk in een andere ronde als je gaat. Loopoefeningen werken omdat ze helpen om het bloed terug circuleert in de voeten en benen te krijgen. Een gemakkelijk te begrijpen voorbeeld is een hardloper constant draait alleen 1 mijl. Uiteindelijk zal het lichaam te gebruiken om deze routine te worden en stoppen met het verliezen van gewicht, samen met het verkrijgen van nieuwe spier. Regelmatig wandelen patronen hebben dezelfde betekenis is dat je lichaam wordt gebruikt om wat je normaal doet. Daarom moet je je acties te verhogen net als de jogger door het toevoegen van nieuwe wandel oefeningen die je normaal gesproken niet doen.

3 Begin uw walking oefeningen langzaam als je voeten een zeer gezwollen. Probeer niet over doen, maar je moet actie ondernemen om het probleem te verminderen.

4 Zorg ervoor dat u comfortabele schoenen in te lopen. Wanneer je je schoenen aan te laten de veters los. Niet bind de wandelschoenen te strak, omdat dit alleen maar de druk op je voeten zal toenemen. In plaats daarvan je wandelschoenen moet bijna zijn op het punt van afglijden, maar strak genoeg om niet een blaar wrijf op je voeten en hielen.

5 Begin uw wandelschoenen oefeningen op hetzelfde tijdstip elke dag op koers te blijven. Als je moet opstaan ​​een beetje eerder om je wandelen in de klok te passen, zodat u kunt opstaan. Je moet je eigen baas te zijn als het gaat om het vasthouden aan uw wandelschoenen oefeningen om voor hen om succesvol te zijn.

6 Na afloop van het lopen elke dag niet gewoon naar huis en plop voor de nacht. Vergeet deze actie kan een mogelijke oorzaak waarom je voeten nu gezwollen zijn. Heeft een paar kleine klusjes rond het huis om de wind naar beneden.

Een laatste tip om elke avond doen na je wandelschoenen oefeningen is om je sokken te verwijderen. Sokken beperken van de bloedstroom rond de voeten en enkels in het bijzonder strakke montage degenen die meer kwaad dan goed zal doen.

Hints

  • Hoe maak je een mogelijke oorzaak voor gezwollen voeten Identificeer