Hoe maak je een Minnkota Wire

Minnkota Motors maken trolling motoren om te vissen. De meeste Minnkota motoren worden gevoed via interne oplaadbare batterijen of trekken hun kracht uit DC accu van de boot. Afhankelijk van het model dat u hebt, wordt de motor bedraad of verbonden, voor het mariene DC batterij, of is aangesloten op stopcontacten om de maximale vergoeding voor het gebruik een andere dag op het water te herwinnen. De meeste Minnkota modellen hebben een 05:56 uur werkbereik met een volle acculading.

instructies

1 Controleer de Minnkota motor voor het aangeven stickers beroemd motor is (bijvoorbeeld oplaadbare interne batterij of vast voor de boot gelijkstroombatterij) illustreert. Als het is een oplaadbare motor, zet de schakelaar op en zoek de macht van de motor indicator, die de resterende lading. Als de batterij-indicator geeft een rood licht, het heeft behoefte aan een lading en in een standaard USA 110V stopcontact met de Minnkota AC-adapter moet worden aangesloten.

2 Gebruik een Minnkota AC-adapter-poort aan te sluiten op de sigarettenaansteker van een boot lichter stopcontact om een ‚Äč‚Äčlading te trekken tijdens de boot operatie. Bij gebruik van deze methode, niet een lading van de batterij niet te trekken wanneer de boot niet wordt uitgevoerd, omdat het de DC-batterij zal uitlekken en kunt u vertrekken "een kreek zonder een peddel".

3 Open de rode en zwarte snufje batterij aansluitingen van de Minnkota motor kabels die worden meegenomen in de accupolen. Wanneer de aansluitingen zijn open (zoals alligator kaken) bevestig ze aan de polen van de DC batterij, zorg ervoor dat rode verbinding te maken met rood en zwart op zwart.

4 Bevestig de motor kabels aan een self-contained batterijlader om de batterijen op te laden door het aanbrengen van de rood op rood en zwart op zwarte draden op de klemmen van de lader.