Hoe maak je een Mini Wrestling Ring Build

Een mini worstelen ring is ideaal voor kinderen met action figures. Zij kunnen deze ruimte gebruiken als een slagveld waarin deze cijfers goed gebruik zullen worden genomen. Het is mogelijk om één thuis met behulp van items die u misschien al rond het huis te maken. Terwijl de grootte van uw mini worstelen ring hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, zal het proces hetzelfde blijven.

instructies

Maak de Basis van de Mini Wrestling Ring

1 Leg een stuk karton op een vlakke ondergrond. De achterkant van een notebook werkt. Indien het karton een ruwe rand, trimmen met een schaar, zodat deze recht.

2 Lijm vierkante vormige keuken sponzen om het stukje karton met behulp van reguliere witte lijm. Laat de lijm goed drogen voordat u verder gaat met de volgende stap. Dit zal de sponsen stationair te houden terwijl u klaar bent met het worstelen ring.

3 Knip een stuk van een douchegordijn of een stof die past rond de gehele onderkant van uw worstelen ring. Leg deze op een vlakke ondergrond. Plaats de juiste lijm of tack op het douchegordijn of stof. In de meeste gevallen zal regelmatig witte lijm werken. U kunt ook naaien of ambachtelijke lijm te gebruiken.

4 Leg de basis, spons-kant naar beneden, op de lijm of tack. Wikkel het douchegordijn of de stof rond de basis. Gebruik lijm of overstag om het te hechten aan het karton. Snijd elke stof of douchegordijn teveel af.

5 benen toe te voegen aan de vier hoeken op het karton van de basis. U kunt lege garenklosjes gebruiken voor de benen. Verf ze als je wilt. Lijm ze op het karton van de basis.

Voeg de Corner berichten en touw om de Mini Wrestling Ring

6 U kunt items vinden om te gebruiken als de vier hoekstijlen of palen. Spiesjes gebruikt voor het koken Kabobs zijn een goede optie. Verf ze indien gewenst.

7 Sla een gat in elk van de vier hoeken. Dit gat moet net groot genoeg om in te passen in de hoek berichten zijn.

8 Plaats lijm op het uiteinde van de hoekstijlen. Schuif de hoek berichten in de gaten. Laat de lijm drogen voordat u verder gaat met de volgende stap.

9 Wikkel elastische strips om de hoek berichten. U kunt het te hechten aan het lijmen van de elastische strips om de hoek berichten. Herhaal dit voor elk van de touwen rond de mini worstelen ring. De meeste mini worstelen ringen hebben 3-5 touwen. Laat de lijm droog is.

10 Snijd de hoekpalen het gewenste niveau boven het hoogste touw. Zand boven in de posten indien nodig. U kunt naar de top van de palen te schilderen.

Hints

  • U kunt de touwen vast aan de hoek berichten met behulp van platte push pins indien nodig.
  • Vergeet niet dat mini worstelen ringen alleen worden gebruikt voor speelgoed. Het gebruik ervan voor mens of dier kan leiden tot letsel.