Hoe maak je een Mercury Boat Motor Revisie

Inspecteren en onderhouden van uw Mercury boot motor elke keer dat je het gebruikt, en het uitvoeren van reguliere jaarlijkse service, met inbegrip van vloeistof veranderingen en filter vervangen. Voer een grondige herziening ongeveer om de drie jaar - controleer de trim- vloeistof, vervang het brandstoffilter, vervang de bougies en vervang de schroef als het versleten is.

instructies

1 Verwijder de kap door te trekken op de motorkap slot grendel. Trek de motorkap naar voren en til het op. Trek de onderste kap ontgrendelingshendel omhoog. Verwijder de achterste kap achterdek.

2 Controleer de stroom Trim vloeistof. Kantel de Mercury zodat het in de "Up" positie, en draai de tilt draagbeugel naar beneden. Laat de buitenboordmotor tot de steunbeugel rust op de sokkel. Verwijder de dop er en voeg vloeistof totdat het over een duim van de top. Vervang de dop.

3 Vervang het brandstoffilter. Verwijder de groene brandstof damp purge relief ventieldopje gevonden achter de startmotor. Laten ontsnappen door op de kern van de klep naar binnen. Schroef het filter tegen de klok in en laat het. Smeer de afdichtring met olie en vervang het filter.

4 Koppel de bougie bedrading connectors door ze af te trekken. Verwijder de bevestigingsbouten met een draaiende beweging en trek de spoelen uit. Met behulp van een sleutel, draai de bougies, het reinigen van de stoel en ze te vervangen. Voeg kruipmiddel als je zult gebruiken de buitenboordmotor in zout water.

5 Schakel de motor in zijn neutrale positie en strek de gebogen lipjes op de schroefmoerborgring. Plaats een blok hout tussen de tandwielkast en verwijder de propeller moer met een sleutel. Trek de schroef uit, wijzend op de volgorde van de moeren en ringen. Vervang de propeller en bijbehorende onderdelen in de volgorde die u genoteerd.