Hoe maak je een Menstruel met kruiden Stop

Hoe maak je een Menstruel met kruiden Stop

Het verkorten of de ernst van de menstruatie is mogelijk door het gebruik van verschillende kruiden die door vrouwen gebruikt voor duizenden jaren. Controle van teveel of zware stromen, waardoor het gemiddelde aantal dagen dat een vrouw menstrueert en het herstel van een gezonde hormonale evenwicht in het lichaam kan worden bereikt door middel van een aantal populaire en zeer effectief Indiaanse en Chinese kruiden-behandelingen.

Stap 1

Bezoek uw lokale health of vitamine winkel om Chinese kruiden die al sinds lange tijd gebruikt om menstruele bloedstroom evenals de duur van de menstruatiecyclus te verminderen. Zo is cayennepeper bekend dat de sterkte en de structuur van de capillairen in zowel aders en slagaders, die zorgt voor voldoende circulatie verwijding en vernauwing, de buitensporige bloedstroom door het baarmoederslijmvlies verbeteren. Het is ook gebruikt in Native American volksgeneeskunde om interne bloeden te stoppen.

Stap 2

Zelf rode frambozen thee, die lang door Chinese vrouwen is gebruikt om weefsels samentrekken in het lichaam, zoals bloedvaten, waardoor de bloedstroom. De thee helpt ook ontspannen de weefsels, waardoor spierkramp die vaak initieert zwaardere doorbloeding. Bereid volgens de instructies te verpakken als de aankoop in de pre-en-klare thee zakken, of brouwsel 1 theelepel framboos thee in een tot twee kopjes warm water voor een optimale voordelen. Drink de thee twee keer per dag.

Stap 3

Neem Radix Notoginseng (ook bekend als san qi), een natuurlijk kruid bekend om buitensporige bloedstroom vele menstruerende vrouwen reguleren en stoppen menstruatie optreedt langer dan normaal (meestal 3-5 dagen voor de meeste vrouwen). Dit kruid poeder kan worden ingenomen in 1 tot 2 theelepel doses gebrouwen in warm water voor een koffie mengsel tot drie keer per dag.

stap 4

Brouw een thee met Angelica, een kruid dat vaak wordt gebruikt voor indigestie en brandend maagzuur. Wanneer gebrouwen als een thee (1 theelepel Angelica root) met een kopje heet water, is de thee bekend om de menstruatie te onderdrukken.

stap 5

Balanceren hormonen en vermindering van menstruele bloedstroom en de duur van de tijdvakken door het gebruik van andere kruiden zoals duizendblad, rode klaver en zilverkaars. Deze kunnen allemaal worden gebrouwen in thee die, indien tweemaal daags gedronken, doeltreffende verlichting door het balanceren van de hoeveelheid progesteron en oestrogeen hormonen in het lichaam van een vrouw. Bereid je met behulp van 1 tot 2 theelepels per 8 ounces van warm water, of 1-pre verpakte theezakje per kopje water voor een optimale voordelen.

Wat je nodig hebt

  • Cayenne peper
  • engelwortel
  • Raspberry Tea Blend