Hoe maak je een Majorette Word

Hoe maak je een Majorette Word


Majorettes twirl batons, wimpels, messen of andere parafernalia die hemelwaarts kan worden gegooid, meestal begeleid door een live band. Je hebt het waarschijnlijkst majorettes gezien tijdens de half-time show van uw favoriete middelbare school of college football team. Hier ziet u hoe een majorette geworden.

instructies

1 Begin met het nemen van prive-lessen zo vroeg mogelijk. Weinig majorettes start de sport bij het binnenkomen van de middelbare school (die, buiten de privé-wedstrijden, is over het algemeen de vroegste majorettes kan publiekelijk uitvoeren). Search "(naam van de stad) -majorette lessen" of "(naam van de stad) -baton twirling lessen" aan een persoon in uw buurt die lessen aanbiedt. Als je in de buurt van een middelbare school of hogeschool die majorettes heeft wonen, contact opnemen met de fanfare directeur te vragen wie routines de majorettes 'choreografeert. Als je persoonlijk kent een majorette, haar vragen van wie je les moet nemen.

2 Woon voetbalwedstrijden of marching band wedstrijden om de majorettes in actie te zien. Observeren wat de majorettes doen en proberen om die vaardigheden te leren. Bijvoorbeeld, het meest nodig majorettes in staat zijn om gymnastiek te doen, zoals de voorkant walkovers, illusies en cartwheels. In feite, het nemen van gymnastiek of danslessen enorm helpt een majorette, zo veel dat hij een knuppel twirler is showmanship en dans.

3 Probeer een majorette op je middelbare school zijn. Tijdje middelbare school marching bands kan een potentiële majorette trainen vanaf de grond opgebouwd als ze een veel potentieel, dat wil zeggen, natuurlijk dans vermogen, elegantie, ritme en het vermogen om snel te halen vaardigheden. Zoals hierboven vermeld, maar de meeste majorettes beginnen hun training lang voordat ze ooit uit te proberen voor de fanfare op de middelbare school niveau.

4 Oefen elke dag tijdens de middelbare school om jezelf te verbeteren. U zult hevige concurrentie voor een college majorette positie en moet u uw vaardigheden aanzienlijk verbeteren van het middelbaar onderwijs ter overweging op universitair niveau.