Hoe maak je een Magnetic Azimuth Met behulp van een kompas Lensatic Bepaal

Hoe maak je een Magnetic Azimuth Met behulp van een kompas Lensatic Bepaal


Met behulp van een lensatic kompas, een kompas dat een gemagnetiseerd wijzerplaat heeft, kunt u de magnetische azimut ten opzichte van het magnetische noorden te vinden. Hiermee kunt u navigeren op basis van specifieke mate aanwijzingen of aan de reeks van kompas hoeken u reist langs te vinden.

instructies

1 Onderzoek uw Lensatic kompas. Op zijn minst, moet er een drijvende wijzerplaat met getal tussen 0/360 tot 359 op, eventueel met molens (20 molens per graad) aan de buitenkant. Een indicator van een soort zal aan de voorzijde van het kompas gemerkt, het deel weg wijst van u. Zodra u line-up van de 0 graden teek met dit merk, bent u te wijzen op het magnetische noorden.

2 Open het deksel van het kompas tot negentig graden, en het oculair tot 45 graden ten opzichte van de basis. Houd het kompas met zijn thumbloop, die het oculair dichter bij je gezicht dan het deksel moet positioneren. Line up de gleuf in de deksel met wat je waarneming op, dan naar beneden kijken het oculair naar de azimuth mate, dat onder de indicator lijn wordt gemarkeerd. Deze methode is zeer nauwkeurig en werkt tot op ongeveer 3 graden, maar vereist dat u in staat door middel van de ogen om te zien het object dat u probeert te, die moeilijk 's nachts kan zijn om te krijgen. Deze methode heet kompas aan wang waarneming.

3 Open het deksel van het kompas de weg, zodat het vlak langs een vliegtuig met het kompas zichzelf legt, en open de lens, zodat het niet in de weg. Doe de duim van je rechterhand door de duimlus en brace het kompas op het recht met uw rechter wijsvinger. Legt de duim van je linkerhand in de voorkant van het scharnier van de lens en brace het kompas aan de linkerkant met je linker wijsvinger. Verstrengelen de rest van je vingers om een ​​sterke basis voor het kompas te bieden, en trek je ellebogen langs je lichaam voor de stabiliteit. Richt je lichaam op het object dat u wilt zien en lezen de azimuth mate aangegeven door de indicator lijn. Deze methode wordt het centrum hold methode genaamd.

Hints

  • Zorg ervoor dat u niet permanent in de buurt geen sterke elektromagnetische bronnen, of je magnetische zal wijzen naar deze als het magnetische noorden.