Hoe maak je een luxe NASCAR Vakantie Plan

Een luxe NASCAR vakantie is de droom van een fan die uitkomt. De combinatie van een passie voor het racen met de elegantie en verwennerij van een luxe vakantie is de perfecte manier om te genieten van NASCAR. Een goede planning zal ervoor zorgen dat uw vakantie gaat zonder problemen en zal u laten niets maar de prestaties van iemand anders aan de hand.

instructies

1 Beginnen met het plannen van uw vakantie zo snel mogelijk. NASCAR verkoopt zeer snel en tenzij je plan vooruit u zal worden overgelaten met inferieure stoelen en reserveringen. Om ervoor te zorgen dat u het beste van het beste, boek vroeg en laat niets aan het toeval over.

2 Vind de race-lijsten voor de tijd die je wilt gaan. Kijk online (zie bronnen) en een lijst van alle evenementen rond de tijd dat u wilt bijwonen.

3 Bepaal waar je heen wilt. Met NASCAR over het hele land, zal er een keuze van de locaties en evenementen van Las Vegas naar Richmond zijn. Alvorens te besluiten, rekening houden met de tijd en de afstand tot de locatie te bereiken en deze factor in de vakantie tijd die je hebt.

4 Kijk naar de verschillende pakketten beschikbaar. Veruit de makkelijkste manier om uw luxe vakantie te plannen is om iemand anders om het te doen. Kijk naar de online aanbiedingen (zie middelen) en de winkel rond de verschillende pakketten. De meeste van deze inclusief accommodatie, vervoer en kaartjes voor evenementen.

5 Upgrade uw pakket door het reserveren van betere zitplaatsen, zoals de voorkant stretch of toren die een prachtig uitzicht op de baan en kuilen te geven. Sommige pakketten kunt u ook uw accommodatie en voor extra kosten kunnen bestaan ​​uit extra nachten of inclusive eten en drinken aanbiedingen te upgraden.

6 Maak alle reserveringen zodra je alle mogelijkheden hebt onderzocht. Boek uw luxe vakantie via de telefoon of online en houd je tickets en documentatie op een veilige, toegankelijke plaats totdat je klaar om te gaan.

Hints

  • Sommige pakketten zijn inclusief goodie bags met gratis merchandise; Vroeg boeken omdat deze kunnen worden op wie het eerst komt, het eerst maalt.