Hoe maak je een Lure Laser Eye Gebruik

Hoe maak je een Lure Laser Eye Gebruik


Genoemd naar hun 'levensecht 3-D lazer ogen, "Bass Pro Shops' Lazer Eye lokt zijn ontworpen voor een verscheidenheid van de visserij-toepassingen. Het lokt minder effectief kopieën van echte vis en meer zo helder werken, wiebelen ratelende lawaaimakers om vissen aan te trekken en te verleiden hen om te staken. Zelfs met hun bijzondere vormgeving, Lazer Eye lokt zijn zo effectief als het vermogen van de visser om ze goed te gebruiken.

instructies

1 Selecteer de juiste hengel voor de verleiding Lazer Eye. Het lokt zijn er in vele soorten en maten, en zwaarder kunstaas zal een sterkere hengel nodig.

2 Bind de verleiding Lazer Eye aan de vislijn. Een "lus" type knot bijvoorbeeld geschikt. Haal de lijn door de lijn ring van de verleiding en vormen een lus. Steek het losse uiteinde van de lijn door de lus meerdere malen en schuif de spoel van de lijn naar beneden richting de lijn ring om een ​​"strop" knoop te vormen.

3 Cast de haspel in het water.

4 Varieer de snelheid van je af te haspelen, punctuating de afgehaspeld met een plotselinge schokken, start en stopt. Deze beweging zal de Lazer Eye lokken meer merkbaar bij de vis en verleiden hen om te staken.