Hoe maak je een losse kroon Fix

Het is vrijdag na het werk en je bijten in iets alleen te vinden dat je gewoon een vulling verloren of je kruin kwam los.

Nou in ieder geval dat je niet 'per ongeluk inslikken die kroon!

Het is na het uur en je kunt niet bellen uw tandarts voor een afspraak tot maandagochtend.

Wat doe jij???

Nou, ik ging gewoon door middel van het hebben van mijn kruin komen los, en ik deed bijna slikken een paar keer vandaag. In ieder geval kan ik het terug te zetten en hebben het blijven zolang ik eet niet aan die kant. ..LOL

Ga naar uw lokale Walgreens of andere apotheek en kijk in de tandpasta eiland. U zult ongeveer 4 verschillende producten die zijn ontworpen om een ​​tijdelijke oplossing te bieden te vinden.

At My Walgreens ik betaalden alleen $ 4,99 voor een tandheelkundige reparatiekit dat bestaat uit de lijm en een beetje stylis.

instructies

1 Voor een losse kroon. Verwijder kroon en reinigen van de kroon en uw tand met een tandenborstel.

2 Neem een pick of puntig mes en zorgvuldig alle tanden en oude tandheelkundige lijm product te verwijderen uit de binnenkant van de kroon.

3 Druk de kroon terug op tand om ervoor te zorgen dat het zal nog steeds fit. Als dit niet gebeurt je bent vast te zitten en moet wachten tot u uw tandarts te zien. Als het past verwijderen en licht invullen binnenkant van de kroon met de Dentemp of andere tijdelijke tandheelkundige zelfklevend materiaal.

4 Druk de kroon terug op de natte tand, stevig aandrukken. bijten dan naar beneden een paar keer om ervoor te zorgen dat het een comfortabele pasvorm.

5 Als een van de Dentemp of tandheelkundige zelfklevend materiaal gelekt uit de zijden van de kroon wil je het opruimen en verwijderen. De mond spoelen met water.

6 De meeste tandheelkundige reparatiesets vereisen dat je niets eten voor ten minste 1 uur na het aanbrengen.

7 Voor een verloren vulling of gebroken tand.

Tandenborstel om eventueel vuil te verwijderen.
Handen wassen.

8 Open bus van Dentemp of andere tijdelijke tandheelkundige lijm. verwijderen van een kleine hoeveelheid van de Dentemp of andere tandheelkundige lijm en vormen deze in een kleine bal.

9 Druk de kleine bal van Dentemp of andere tandheelkundige lijm in de tand, dat de vulling verloren en zorg ervoor dat gat te vullen, bijt om te verzekeren is het comfortabel.

10 Verwijder eventuele overtollige Dentemp of andere tandheelkundige lijm, mond spoelen grondig, kies dan niet eten voor een uur in staat te stellen vast te stellen.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de aanwijzingen te lezen op de verpakking. Sommige zijn pasta-achtige Dentemp anderen als een epoxy die moet alvorens te mengen.
  • Dentemp of andere tijdelijke tandheelkundige lijmen zijn geweldig voor als je een tand breken en bloot de zenuw. Blootgesteld zenuwen zijn uiterst pijnlijk. Met Dentemp of andere tijdelijke tandheelkundige lijmen kunt u die pijnlijke plek patch, zodat je naar de tandarts te krijgen.
  • Dit is slechts een tijdelijke oplossing om u te kopen wat tijd om uw tandarts te krijgen.