Hoe maak je een loopband Fun

Oefening op een loopband kan repetitief zijn, tenzij je er iets aan te doen. Maak een loopband plezier door het dubbel-tasking. Zoek iets dat je graag doet, en probeer om dat te doen terwijl je een goede workout op de loopband te krijgen. U zult merken dat u wind dwars door je trainingen.

instructies

1 Een van de redenen dat de loopband routines geworden saai is dat je hetzelfde te doen over en voorbij. Op de meeste loopbanden, zowel de snelheid en hellingshoek zijn verstelbaar. Als uw loopband heeft een programmeerbare instelling kunt u instellen dat willekeurig, die automatisch de snelheid en de helling zal aanpassen. Je weet niet wat er komen gaat, dus je moet blijven op uw tenen.

2 Luister naar muziek of tv kijken. Bij het luisteren naar muziek, kies muziek die is vrolijk, die u kan helpen om sneller te lopen zonder te proberen hard. Tv-programma's zijn de perfecte ding om naar te kijken tijdens een training. Sitcoms rijden tussen 20 en 30 minuten en langer drama zijn tussen 40 en 60 minuten. Gewoon uit te oefenen voor de duur van de show.

3 Lees een boek of tijdschrift. Sommige loopbanden hebben een plek om te boeken of tijdschriften te houden. Maar pas op dat je nog steeds een goede workout. Bij het lezen en te oefenen, kunt u langzamer gaan dan u zou mogen.

4 Leren terwijl je verbrandt. Gebruik uw workout tijd om iets nieuws te leren. In plaats van te luisteren naar muziek, luisteren naar een boek op tape. U kunt ook overwegen het leren van een vreemde taal. Koop een studie programma dat een CD of MP3 omvat, en de praktijk van de uitspraak van vreemde woorden.

5 Daag jezelf uit om je conditie te verbeteren. Houd een nota van uw huidige dossiers: topsnelheid, verbrande calorie├źn, en de langste trainingstijd. Kies een van hen en proberen om het te verslaan. Als je meestal doe uw training op de loopband op 3 mph, verhogen tot 3,5 mph voor een paar minuten van uw training.

Hints

  • Terwijl multitasking kunt uw training op de loopband spannender te maken, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de veiligheid. Als je afgeleid bent, heb je meer kans om jezelf te verwonden. Zorg ervoor dat je niet te snel gaan, en dat je je voeten op het rechter gedeelte van de loopband.