Hoe maak je een Log Cabin Construct

In noodgevallen moet u mogelijk een schuilplaats die een lange tijd zal duren bouwen. Een blokhut is stevig en solide, en effectief beschermt u tegen de natuur.

instructies

1 Plaats 4 rechte en stevige balken op de grond, in een vierkant, om te beginnen met het opbouwen van uw frame voor de blokhut. Als u weinig adequate hout bent, kunt u de blokhut te maken ook een kleinere driehoek vorm. Zorg ervoor dat de grond wordt vrijgemaakt voor 3 voet aan elke kant voordat je bouwen.

2 Gebruik een mes, machete, bijl of ander gereedschap om de logs waar ze in elkaar passen op de hoeken kerven. De logs die niet plat leggen op de grond moet worden gekerfd aan beide zijden van het hout onder en boven hen past.

3 Let op als er een richting die wind normaal vandaan komt. Als dat zo is, te bouwen, zodat de achterkant van de blokhut wordt geconfronteerd met de wind op kop, en de muur die de voordeur zal bevatten, wordt geconfronteerd met de tegenovergestelde richting.

4 Geleidelijk laag de wanden van de cabine, hout behulp van dezelfde lengte. Controleer de hoeken loodrecht teneinde de vaste frame possible hebben. Vergeet niet om een ​​opening voor de deur te verlaten met behulp van een kortere hout op die muur. Frame van de deur met hout die rechtop staan ​​aan weerszijden van de opening.

5 Snijd het hout aan de bovenkant, zodat de achterkant van de cabine is korter dan de voorste, te waarborgen regen weglopen naar achteren. Om dit te doen, in te korten 1 Meld u aan elke zijwand met een 2 voet, zodat het de achterkant van de cabine niet helemaal niet bereikt. Het logboek bovenop moet nog korter zijn, totdat je jezelf hebt gewerkt tot een logboek dat is slechts een 2 voet lang totaal.

6 Plaats balken die zich uitstrekken van zijwand tot zijwand van de cabine om te dienen als het frame voor het dak. Zij moeten zitten voor het afgesneden uiteinde van de bovenste lagen van de dakconstructie, zodat je een rechte hoek met elk dak log u plaatst vormen. De logs moet langer zijn dan de werkelijke lengte van de cabine u bouwt zijn. Voeg dan hout gaande van de voorkant naar de achterkant van de cabine.

7 Vind isolatie te leggen op het dak raam indien mogelijk. Grass, dennentakken of papieren zakken zijn goed. Plastic zal helpen bij het interieur te beschermen tegen regen. Lay turf secties, gras omhoog bovenop de isolatie uw dak vormen. Zorg ervoor dat je diep genoeg dat de grasmat blokken bevatten veel van de aarde hebben gesneden.

8 Vul gaten met modder, mos, gras en alles wat je kunt vinden.