Hoe maak je een Locked Safe Gun Unlock

Hoe maak je een Locked Safe Gun Unlock


Het slot op een pistool veilig is als alle andere. Afhankelijk van het merk van de kluis, kan het slot worden geplukt, een combinatie zijn verkrijgbaar bij de fabrikant als het een cijferslot of een slotenmaker moet worden geraadpleegd als het slot is bijzonder complex. Gezien de verschillen in kluizen pistool ter beschikking, contact met de fabrikant is waarschijnlijk de beste manier om te beginnen met het uitzoeken hoe de kluis te openen.

instructies

1 Bepaal de kluis van de fabrikant. Kijk voor sommige firmanaam of embleem ergens op de kluis.

2 Zoek een serienummer, modelnaam of beide op de kluis. Kluis met een cijferslot, zal de fabrikant het serienummer nodig om te bepalen of ze de combinatie van het dossier. Kluis zonder cijferslot kan het model van de fabrikant veilig te bepalen welke de vergrendeling veilig gebruik.

3 Neem contact op met de fabrikant met de verzamelde informatie. Beantwoord alle noodzakelijke vragen. Omdat kluizen pistool te beschermen gevoelige en gevaarlijke voorwerpen, zal de fabrikant willen de identiteit van de opener te controleren alvorens informatie om de kluis te openen.

4 Ga als volgt door. Gebruik de informatie van de fabrikant subsidies om de kluis persoonlijk te openen of te huren van een slotenmaker om het te openen op basis van de specificaties van de sluis.

Hints

  • Een eenvoudige slot zou kunnen worden ontgrendeld door een draad te buigen om het sleutelgat te passen en wiebelen het rond totdat het slot wordt losgelaten, zoals op een deur.