Hoe maak je een Live Fox doden met een Trap

Hoe maak je een Live Fox doden met een Trap


Fox pelzen worden zeer gewaardeerd voor de kwaliteit van de vacht. Het vangen van de fox vereist geavanceerde kennis van de gewoonten en gamma, naast volledig afgestemd vallen en zorgvuldig geplaatste sets. Veel van de vangmethoden zijn niet dodelijk en zal alleen houdt het dier tot de val wordt gecontroleerd. De strik is een van de weinige vallen die een dodelijke kill te bieden en het moet goed worden geplaatst om de nek te vangen en doden van het dier.

instructies

1 Zoek een vos trail door een wandeling door beboste gebieden en penseel. Loop de rand van een boomgrens en zich richten op gebieden met zware knaagdieren en klein wild populaties. Kijk voor versleten paden en kleine hond tracks om een ​​vos te vinden. Het dier reist gewone wegen tijdens de jacht elke avond, nacht en ochtend.

2 Volg het spoor tot je een smal gebied dat reismogelijkheden beperkte verlaat bereiken. De vos kan rond een valstrik te lopen in de open lucht, maar de smalle ruimte dwingt de vos door de snare.

3 Voed de clip einde van de snare draad door de kleine lus aan de andere kant van de snare opening te vormen. Wikkel de draad rond een boom of stabiel object en bevestig de clip naar de belangrijkste draad. Dit zal de snare zijn plaats te houden, terwijl het dier strijd.

4 Stel de snare om een ​​zes-inch diameter lus te maken. De opening is groot genoeg om het hoofd van een vos past zonder het vangen van de benen of het lichaam van het dier.

5 Meet zes duim van de grond en buig de draad aan de onderkant van de lus te positioneren op de meting. Kleine aanpassingen aan de positie van de lus teneinde verzekerd te zijn in de geforceerde bewegingsbaan van de vos.

6 takken en andere objecten aan de omtrek van de baan. Voeg genoeg om de vos te ver in de strik terwijl het voorkomen van grote dieren uit het reizen door het pad van de snare.

Hints

  • Voeg pas gedode knaagdieren en andere aas om het gebied rond de val. De aas maskers menselijke geur en trekt de vos naar het gebied.
  • Trapping vereist een speciale vergunning in de meeste regio. Meld je aan voor de vergunning of licentie en val alleen waar het legaal is. Illegale vangst is een criminele daad en overtreders zijn onderhevig aan boetes en mogelijke gevangenisstraf.