Hoe maak je een line drive Hit

De line drive is een gevaarlijke en effectieve hit. Hoewel het kan worden gevangen door infielders, zullen ze moeten snel reageren om er te geraken. Batters die veel lijn drives hit hebben de neiging om een ​​goede batting gemiddelden dragen. Verdedigers en basis coaches let op: ernstig letsel optreden als gevolg van wordt geraakt door lijn drives. Pitchers zijn bijzonder kwetsbaar na het volgen door op de levering. Streef naar een opening in het infield wanneer u een line drive sloeg. Als u een line drive tussen de shortstop en derde honkman kan smakken, het is zeker een honkslag.

instructies

Hoe maak je een line drive sloeg

1 Kies uw pitch.The makkelijkste spoed naar een line drive sloeg met komt over de plaat tussen je taille en schouders. Een lage toonhoogte is ofwel dook in de grond gedreven. High plaatsen zijn moeilijk om überhaupt te raken.

2 Swing level.Have de vleermuis parallel aan de grond als je het contact met de bal te maken. Gebruik je schouders naar de vleermuis voor een level swing in de bovenste strike zone te verhogen. Het is mogelijk om je knieën lichtjes buigen en een balletje slaan onder de gordel, maar veroorzaakt meestal een hitter om de hoek van de vleermuis.

3 Hit met het vet gedeelte van de bat.To maken de bal recht vliegen voor een line drive, moet je raken met het midden van het vat van de vleermuis. Hitting boven of onder het vat curve de bal omhoog of omlaag sturen. Het brede deel van de vleermuis heeft een groter vat centrum.

4 Richt de ball.Step in uw swing, in de richting waarin u wilt de bal te sturen. Deze pleinen je lichaam te raken in die richting. Swing vroeg voor linkerkant hits, laat te raken aan de rechterkant. Om een ​​line drive naar het eerste honk zijde hit, stap je lead voet in de richting van de thuisplaat en een beetje swing laat. Om een ​​loper vooruit van de tweede, sloeg een line drive tussen de eerste en tweede honkman.

5 Praktijk bij lage speed.While je leert jezelf hoe je een line drive sloeg, heb iemand gooi je veel langzame plaatsen. Dit zal u toelaten om het slaan monteurs op orde te krijgen en te wennen aan hen te volgen. Dan oefenen sneller plaatsen perfect timing van uw swing.