Hoe maak je een Ligfiets Hometrainer Kopen

Een ligfiets hometrainer is een geweldige manier om een ​​low-impact cardio workout te krijgen. Het stelt de gebruiker om achterover te leunen in comfort, terwijl het verhogen van hun hartslag. De positionering van de zitting op een ligfiets hometrainer is makkelijker op je rug en achterste dan een traditionele fiets. Ook kunt u om te lezen, het type op een computer of andere taken uitvoeren tijdens het sporten. Dit maakt het een ideaal stuk van de oefening apparatuur voor het huis. Denk aan alle functies voor de aankoop van een ligfiets hometrainer.

instructies

1 Probeer verschillende ligfiets hometrainers bij een sportschool voor het kopen van een. Bepalen welke functies en merken een beroep op u. Voer een aantal volledige trainingen op elke machine voor hun relatieve waarde weging.

2 Zit op zoveel ligfiets hometrainers als je kunt in de winkel. Kijk voor een comfortabele fiets.

3 Schud de ligfiets hometrainer terwijl je zit erop. Stabiliteit is een van de belangrijkste kenmerken. Slecht gemaakt ligfiets hometrainers wiebelen als je leuren. Een kwaliteit machine mag niet bewegen.

4 Controleer de stoelverstelling voor gebruiksgemak. Het moet een zeer eenvoudige hendel te trekken hebben, en de zetel moet soepel schuiven om uw lengte tegemoet te komen. Als het een strijd om de stoel aan te passen, niet kopen, dat ligfiets hometrainer.

5 Zorg ervoor dat de pedalen van de ligfiets hometrainer bewegen in een vloeiende beweging. Het moet natuurlijk voelen en geen rare geluiden te maken. Als u nodig hebt om je benen te bewegen op onnatuurlijke hoeken, is de machine niet een goede pasvorm.

6 Bedenk hoe de ligfiets hometrainer wordt aangedreven. Sommige moeten worden aangesloten om te werken. Dit kan heel wat elektriciteit verbruiken als het wordt aangesloten op de hele tijd. Andere ligfiets hometrainers worden aangedreven door de trappen beweging. Dit bespaart energie, maar alle gegevens verloren gaan wanneer u stopt met fietsen.

7 Probeer alle programma's op de computer van de ligfiets hometrainer's. Als u graag veel verschillende programma's te gebruiken voor heuvels, cardio en vetverbranding, zorg ervoor dat deze programma's beschikbaar zijn. Als u niet over deze functies te gebruiken, geld besparen door de aankoop van een fiets die hen niet bieden.

8 Bepaal of u een cardio-monitor nodig hebt - een borstband of handvatten die je hartslag te lezen. Deze functie verhoogt de prijs van een ligfiets hometrainer. Als u deze functie gebruikt, dan is het de extra kosten waard. Doe je dat niet, dan kun je wat geld besparen door te kiezen voor een machine zonder.

9 Weeg de kosten van de ligfiets hometrainer. Een fitnessruimte kwaliteit machine kan kosten meer dan $ 2.000. Als je kunt veroorloven, genoegen nemen met niets minder dan studio-kwaliteit apparatuur. Als je op een budget, overweeg dan wat je op te offeren voor de lagere prijs. Het is prima om functies die u niet gebruikt, maar de kwaliteit niet opofferen verwijderen. Koop nooit een machine die onstabiel of ongemakkelijk.