Hoe maak je een lidmaatschap van de sportschool Transfer

Hoe maak je een lidmaatschap van de sportschool Transfer


Als u verhuist huis of uw financiële omstandigheden zijn veranderd in de afgelopen maanden, kunt u niet bereid of niet in staat om uw lidmaatschap van de sportschool blijven op uw huidige locatie. Wilt u een andere sportschool te gaan, kan je afschrikken door sign-up kosten of andere eerste betalingen. Echter, er zijn mogelijkheden voor u om te dragen of te ruilen uw lidmaatschap van de sportschool met iemand via het internet. Door dit te doen is een informele en eenvoudige manier om de overdracht van uw lidmaatschap van de sportschool om uw levensstijl past.

instructies

1 Zoek uit of uw bestaande lidmaatschap geldt voor andere sportscholen. Vaak grote keten sportscholen zal u toelaten om een ​​lid van al de sportscholen, en niet alleen uw lokale één. Als u verhuist naar een nieuw gebied, kunt u eenvoudig vinden van uw lokale afdeling van deze sportschool, en uw lidmaatschap van toepassing zal zijn.

2 Log in op het internet en ga naar een website die u zullen helpen uw lidmaatschap van de sportschool te dragen. Sites zoals Transfermymembership.com, Gumtree of Craigslist (zie bronnen) hebben alle gebieden waar je mensen die bereid zijn om een ​​lidmaatschap van de sportschool te dragen kunnen zien.

3 Stuur een bericht naar de persoon die verkopen of overdragen van hun lidmaatschap van de sportschool, en zien of hij bereid is om te ruilen voor uw lidmaatschap zou zijn. Als hij wil, kan u te ontmoeten en uitwisselen lidmaatschapskaarten. Laat uw sportschool weten dat u dit doet, want je kan hebben om het papierwerk van uw lidmaatschap wijzigen.

4 Voltooi alle nodige papierwerk in de sportschool. Dit zal meestal met de overdracht van eventuele bankgegevens en medische verklaringen. Wanneer u naar de nieuwe sportschool, moet u dit proces herhalen. Je kan hebben om een ​​medische en een fitnessruimte inductie ondergaan bij de nieuwe sportschool, of krijgen een begeleidende nota van uw vorige sportschool, die kunnen volstaan.