Hoe maak je een Lepel Pipe gebruiken

Hoe maak je een Lepel Pipe gebruiken


Spoon leidingen zijn een traditionele manier van het roken van geneeskrachtige kruiden. Juridische geneeskrachtige kruiden en kruiden door een natuurgeneeskundig arts voorgeschreven kunnen worden gerookt uit opgerold papier, maar het inademen van verbrand papier heeft negatieve gevolgen voor de gezondheid. Het roken van een schone lepel pijp voorkomt dat u iets inademen behalve uw medicatie.

instructies

1 Neem een lepel pijp gemaakt van glas, hout of metaal. Metalen buizen houden warmte en kan soms branden je hand, terwijl de houten pijpen zal vervallen na verloop van tijd uit het gebruik. Beide hebben gevaren voor de gezondheid in verband met hen. Glazen buizen kunnen worden schoongemaakt, zal niet slijten met het gebruik, en geen chemicaliën verdrijven voor u om te inhaleren.

2 Smoke enige juridische kruiden en kruiden door een natuurgeneeskundig arts voorgeschreven. Kruiden zoals lavendel kan worden gerookt voor medicinale redenen.

3 Maal uw kruiden met een mortier en een stamper of een kruidengrinder in kleine stukjes helft van de grootte van een erwt. Slijpen het kruid een stof zal ertoe leiden dat u om het te inhaleren, en grotere stukken zullen niet gelijkmatig branden.

4 Vul de kom van de lepel pijp met uw grond kruid. Vul de kom 3/4 van de weg vol, duw het kruid naar beneden in de kom voorzichtig met uw duim.

5 Houd de pijp in je linkerhand. Bedek het gat aan de zijkant van de kom (de carb) met de duim, die de kom met uw andere vingers.

6 Breng deel aan het einde van de steel van de pijp mond. Steek je aansteker met je rechterhand en plaats het in de buurt van de kom van de buis, het inademen voorzichtig. Het kruid licht en branden als de vlam schiet.

7 Schakel het lichter en verwijder uw duim uit de carb. Adem in de rook die is verzameld in de pijp. Frisse lucht zal volgen, het opruimen van de pijp.

8 Houd je adem een paar seconden om geneeskrachtige kruiden om uw longen en bloed in te voeren. Adem uit door je mond en adem een ​​nieuwe frisse wind.

9 Stoppen met roken wanneer het kruid in lepel pijp verandert in as. Tik de as voorzichtig door te tikken op het plastic uiteinde van de aansteker om de bodem van de kom en dan vul je pijp. Reinig uw pijp met warm water na elk gebruik.

Hints

  • Als je linkshandig kunt u pijpen kopen met de carburateur aan de rechterkant. Keer de aanwijzingen hierboven voor deze leidingen.
  • Rook nooit enig kruid zonder raadpleging van een natuurgeneeskundig arts of kruidenthee specialist.