Hoe maak je een leisteen pooltafel Recover

Hoe maak je een leisteen pooltafel Recover


Deze gids kan u helpen met creatieve manieren om uw huis pooltafel herstellen in een mum van tijd en maken het stellaire kijken in het proces. Je huis en speelzaal zal onmiddellijk kijken opgewaardeerd.

Ik hielp mijn vader in zijn vermaak zaken en dit pooltafel recovery systeem was uniek. Hij effectief gestroomlijnd het herstel.

Je hebt een vriend of familielid nodig hebben om u te helpen herstellen als het gaat om het verhogen en verlagen van de pooltafel leisteen.

Deze instructies zullen alleen betrekking hebben op een uit een stuk leisteen.

Het verzamelen van materialen en hulp van tevoren zal u te houden van het lopen uit later te doen.
(Geschreven door aanvraag).

instructies

1 Lokaliseren chromen sierstrip en overgaan tot deze te verwijderen. Verwijder de zes rails met behulp van een moersleutel (eventueel 16/07-inch) en ze moet gewoon vallen.

2 Zoals voor wat zal worden met je lei terwijl u werkt gedurende de rest van dit proces zijn twee eenvoudige stukken hout (van je eigen uitvinding).

Gebruik 2 x 4's in elkaar geschroefd. Een daarvan is vlak de andere wordt zijwaarts omhoog. Meet en snijd ze, zodat ze de lengte van de pooltafel en een beetje verder zal overspannen.

Bevestig vervolgens (door lijmen) brokstukken van tapijt langs het hout, zodat ze niet de lei te krabben wanneer je deze onder te schuiven. Daarna schuif ze onder de leien, terwijl uw medewerker (s) houden de ene kant in een tijd van de leisteen.

3 U bent nu klaar om te werken aan de pooltafel zelf.

Als u wilt, kunt u gewoon de uiteinden van de lei één tillen door één en scheur het vilt voordat u de volledige lei met de planken te brengen.

Scheur de oude, gelijmd op vilt totdat u de hele kale leisteen bloot te leggen. Veeg eventueel krijt stof en residu dus je hebt een schone ondergrond om mee te werken. Gebruik geen vloeibare reinigingsmiddelen of spray.

4 Zoek uw vilt en vouw het. Rol sectie of snijd het groter zijn dan je leisteen omgeving. trimmen het dan met je stanleymes. Zorg ervoor dat de trim hangt over de randen van de leisteen een kleine manieren.

5 Neem de krant en hebben betrekking op de zijkanten van de pooltafel, omdat je wordt het sproeien van lijm lijm. Bedek de lei royaal met krant (of een beschermend materiaal) ook.

6 Neem het vilt en de vouw, zodat de bodem van het vilt wordt blootgesteld. Trim deel van vilt zul je uiteindelijk hechten aan leisteen en spuiten zwaar met lijm.

Begin met het einde en spuit de onderkant van de leisteen en laat het zo plaatsen kleverig wordt. Herhaal vervolgens aan de andere kant van het zwembad tafel, terwijl het einde u eerst spuiten droogt.

7 Keer terug naar het einde je eerst bespoten en zorg ervoor dat het smakeloos en klaar om zich te houden.

Dan, zich te houden en trek strak eronder, bevestiging aan de leisteen. Herhaal dit proces aan de andere kant. Nu heb je bevestigd begin tot eind.

8 Herhaal dit proces aan de zijkanten. Ga naar eerste zijde, spray in een op en neer manier, sluit het vilt en herhaal. Trek strak totdat je flat gevoeld hebben, hoef je niet wilt dat er rimpels.

Op dit moment zijn je zakken nog niet gesneden.

9 Met elk van de zakken, neem uw box cutter, ga onder de leien en maak diagonale sneden waar je lei voldoet aan de hoek van het vilt. Dus u bent snijden onder de leien op een diagonaal. Herhaal dit aan de andere hoeken aandacht te besteden aan waar de lei buigt in de zak.

10 Tegen de tijd dat je klaar bent met het snijden zakken vindt u een aantal 1/2 inch brede stroken van vilt opknoping hebben. U kunt dan spuiten ze. De spanning moet worden over de zak zelf. Kijk naar de breedte van de strips en trek deze strak.

De pocket wordt gesneden strak en houdt zich op dit punt en u hecht overtollige voelde onderaan op de lei en trek het strak en het verspreiden van het uit eronder. De zak mag geen rimpels en zal verschijnen strak op dit punt.

Herhaal dit proces voor alle zakken.

11 Zorg ervoor dat je alle doek te dekken bij het spuiten over het. Herhaal de procedure voor alle zes zakken.

12 Rails of bumpers:
Wil je ze apart worden aangeschaft, maar ze kunnen niet eens nodig om te vorderen op hetzelfde moment de leisteen doet. De leisteen slijt sneller. Als u wel rails, controleer dan de wil advertenties, craigslist of veilingsites voor goedkope, reeds geïnde vervangingen.

Als je dit herstel zelf te proberen, kan het meer dan twee uur alleen maar om een ​​enkel spoor te herstellen.

13 Voorzichtig en langzaam de lei de oorspronkelijke stand daarna verwijderen van de drager enerzijds tegelijk met behulp van helper (s). Weer vast aan de rails en trim. Geniet van uw zojuist herstelde pooltafel.

Hints

  • Neem de tijd en hulp te zoeken, vooral de eerste paar keer dat u dit project proberen.
  • Doe alles wat je kunt om de lei te beschermen tegen krassen en lijmresten terwijl u werkt. Bedek de werkruimte met krant of andere beschermende materialen.
  • Mis het vilt ondersteund met de witte bekleding niet gebruiken. U vindt er een mooier, schoner resultaat met de ongesteund vilt te krijgen.
  • Wees voorzichtig tijdens dit proces, omdat het gevaarlijk kan worden - een stuk leisteen is erg zwaar.