Hoe maak je een Lacrosse Stick Kies

Met het oog op de beste lacrosse stick voor je spel te kiezen, is het belangrijk om de structuur en functie van de stick te begrijpen. Een verscheidenheid aan sticks zijn beschikbaar voor verschillende niveaus van het spel van begin tot professional, voor zowel mannen als vrouwen.

instructies

1 Merk op dat de stick twee hoofdonderdelen: de as, die meestal een composiet of metaallegering, en de driehoekige kop, die versterkt kunststof. Onderzoekt de schietpartij strijkers en zijwanden dat de rustplaats sectie te vormen.

2 Kijk voor niet meer dan twee opnamen strings die strak om voldoende controle over de bal leveren zijn. Noteer de maas is alleen te vinden in de hoofden van de stokken gebruikt door mannelijke spelers.

3 Kies voor synthetische riemen, de vier of vijf stroken in de lengte gespannen in het hoofd. Denk twee keer na over leren riemen, die niet zo duurzaam als synthetische en kunnen breken bij koud weer.

4 Tape de steel van de stick de grip te verhogen. Voeg een deel van de medische tape op elke plaats waar de hand grijpt de as.

5 Snijd de stokken van kortere of jongere spelers. Buitensporig lange duur van de stick kunnen interfereren met het spel. Blijf binnen de Amerikaanse Lacrosse regels van de maximale en minimale lengte voor mannelijke en vrouwelijke spelers.

6 Inspecteer de lacrossestok regelmatig. Kijk voor scheuren, gerafelde of gescheurde strijkers en eventuele zwakte tussen de as en het hoofd. Vervang de stick naar behoefte.

Hints

  • In plaats van het winkelen bij een sportzaak, is het best om een ​​op maat gemaakte stok uit een online specialiteit leverancier bestellen na overleg met je coach of andere persoon met kennis.