Hoe maak je een kleine metalen Quarter Pipe maken

Hoe maak je een kleine metalen Quarter Pipe maken


Een kwart pipe is een gebogen helling die een overgangsperiode oppervlak biedt voor een skateboarder te springen in de lucht. Deze hellingen zijn aanzienlijk duurder als afgewerkte producten te kopen, en, terwijl het bouwen van je eigen houten oprit is betaalbaar, ze zijn niet erg duurzaam. Leer hoe je een quarterpipe met een metalen oppervlak te bouwen voor een uitzonderlijk lange levensduur skate obstakel.

instructies

1 Snijd de 2x4s in 11 stukken van 47,5 inches lang.

2 Gebruik de krijtlijn aan de vorm van de zijkanten van de oprit op de 3/4-inch blad van triplex te trekken. De overgang panel moet meten 2 voet lang door 5-feet 1-1 / 4 inch lang aan de onderkant. Vanaf de top punt van het paneel, trek je een rechte lijn meet 2 voeten, teken dan een gebogen lijn met een straal van 5 voet 6 duim omlaag naar het eindpunt van de basis. Teken twee identieke overgangspanelen. Teken een rechthoek van 4 voet bij 2 voet 3/4-inch multiplex ook.

3 Gebruik de decoupeerzaag uit te snijden de twee overgang panelen en de rechthoek die u heeft zich gebaseerd op de 3/4-inch multiplex. Nadat je de eerste overgang paneel te snijden, kunt u het lag aan de andere tekening om u te helpen de zaag (deze panelen moeten identiek te zijn).

4 Staan de eerste overgang paneel, bevestig vervolgens de eerste 2x4 (georiënteerd met de 2-inch side lopen parallel aan de grond) naar de bodem juiste hoek van het paneel). Gebruik twee schroeven aan de raad vast in positie, steek de schroef door het paneel eerst, dan in het einde van de 2x4. Bevestig een tweede 2x4 (georiënteerd op dezelfde wijze als het eerste) in de bovenste, rechter hoek van de helling; Deze raad zal parallel lopen aan de eerste 2x4. Gebruik twee schroeven om deze raad vast op dezelfde wijze als de eerste. Bevestig deze twee 2x4s de tweede overgangspaneel zodat deze hun positie op de oorspronkelijke overgangspaneel spiegels.

5 Voeg nog een 2x4 aan de bovenzijde van de gekromde radius (overgang) van de helling. Het 2-inch rand van het bord moet evenwijdig aan de grond lopen). Bevestig deze twee beide overgang panelen met twee schroeven aan elk uiteinde.

6 Bevestig een 2x4 bovenaan de gebogen rand van de 4-inch van het bord loopt gelijk met de rand van de multiplex. Gebruik twee schroeven te bevestigen aan de overgang panelen aan beide uiteinden. Voeg nog een 2x4 onderaan de gebogen rand van de overgang met de 4-inch zijde van de plaat gelijk met de gebogen rand van de overgangspanelen. Bevestig het bord met twee schroeven aan beide uiteinden.

7 Sluit de resterende 2x4s in stappen van 8 duim langs de bovenrand van de helling. Plaats twee 2x4s tussen de twee planken u aan de top (vlakke deel) van de oprit is geïnstalleerd, installeer dan anderen langs de overgang rand van de panelen. Al deze borden dienen te worden gericht met de 2-inch zijde gelijk met de rand van het multiplex. Bevestig de planken met twee schroeven aan elk uiteinde.

8 Boor een 3/8-inch gat door de stalen buis ongeveer 3 inch van de uiteinden, boor dan een gat direct tegenover de twee gaten met een 3/16 inch drill bit. Het 3/8-inch hole kunt u een schroef in te voegen door de 3/16-inch gat en in het houten frame van de helling. Leg de rail langs de bovenkant van de overgang, en sluit deze met twee schroeven - één aan elk uiteinde.

9 Leg de 4-voet door 2 voet doorsnede van 3/4-inch multiplex op de bovenkant, platte kant van de helling. Steek een schroef door de multiplex om het te hechten aan elke onderliggende 2x4, ruimte de schroeven ongeveer 1 voet uit elkaar langs de 2x4s.

10 Snijd een stuk van 3/8 inch multiplex meten 3-feet 9-inch bij 4-voet. Leg deze rechthoek multiplex op het gezicht van de overgang naar de gehele gebogen gedeelte van de helling bedekken. Steek een schroef in stappen voet langs elk van de onderliggende 2x4s eronder.

11 Leg de 4 voet door 4 voet en 1-inch resterende gedeelte van 3/8 inch multiplex op de overgang van de helling. Duw de langere rand van de rechthoek tegen de metalen buis aan de bovenkant van de overgang, en bevestig vervolgens de multiplex met schroeven in foot-lange intervallen langs elk van de onderliggende 2x4s.

12 Boor 3/16-inch gaten om de 8 inch langs de omtrek van het plaatwerk, dan leg het plaatwerk over de gehele overgangsperiode oppervlak van de helling. Steek een schroef in elk gat, dan schroef ze naar beneden in de onderliggende houten frame. Schroef ze vast totdat hij gelijk ligt met het oppervlak van het plaatwerk.