Hoe maak je een Kisser knop Install op een Boog

Hoe maak je een Kisser knop Install op een Boog


De Kisser knop is een optionele functie toegevoegd aan de pees. De knop is een klein, rond stuk plastic dat je lippen raakt wanneer de boeg is in volle gelijkspel. De positie van de knop wordt gebruikt om een ​​consistente ankerpunt in de loting positie te creëren. Verschuiven van het ankerpunt veroorzaakt nauwkeurigheid kwesties, maar de kusser zorgt ervoor dat u te vestigen op dezelfde positie op elke opname. de knop installeren vereist een tang en plooien. De plooien zijn meestal opgenomen met de toets.

instructies

1 Trek de pees in uw normale draw positie. Besteed aandacht aan het ankerpunt en heb een vriend meet de afstand van de nok naar de hoek van uw mond.

2 Markeer de gemeten positie op de bowstring met een tijdelijke markering. Plaats de kisser knop op de pees van de string te duwen tegen de kleine opening aan de string. De knop zal zich houden aan de string. Teken de boeg om de positie te testen en maak kleine aanpassingen totdat het ligt op de hoek van uw mond.

3 Houd een krimp op de bodem steel van de Kisser knop. Gebruik een tang om de krimp te bereiken over de knop en de knop vast aan de string. Houd een tweede krimp op de bovenste steel van de Kisser knop. Gebruik de tang om de krimp te beveiligen en houd de knop op zijn plaats.

4 Span de boog om uw ankerpunt en noteer de exacte positie van de knop. Zet de knop om dezelfde locatie op elke opname.

Hints

  • Houd de knop op de hoek van uw mond, maar zijn moe van de positie. De knop mag niet schrapen over je lippen. Schrapen zal het pad van de pijl belemmeren en kan je lip verwonden.
  • Drogen niet schieten de boeg bij het testen van de knop positie. Langzaam terug de pees aan de rustpositie om schade aan de ledematen voorkomen.