Hoe maak je een Kingfish Rig Tie

Hoe maak je een Kingfish Rig Tie


Kingfish, ook wel koning makreel, staan ​​bekend om hun enorme omvang. Zij zijn de grootste van de pure makreel familie, en staan ​​bekend om de snelheid van hun runs eenmaal verslaafd. Kingfish zijn er in overvloed in alle wateren van de Atlantische kust en de Golf van Mexico. Bij het zoeken naar kingfish, op zoek naar scholen aasvis in de buurt van structuren in het water en werp uw rig langs dezelfde structuren. Gebruik zware terminal aan te pakken als nummer 4 of 5 draads leider en maat 4 of 5 dreggen.

instructies

1 Bevestig het uiteinde van de draad leider aan de dreg. Leg de lijn tegen de schacht, neem dan de andere kant en maak 7-8 draait naar beneden richting de haak punt om zowel de schacht en de lijn te verpakken. Steek het uiteinde door het haak oog en trek strak.

2 Meet driekwart van de lengte van uw aas of kunstmatige lokken, markeer die lengte aan de tweede haak bevestigen op de rig.

3 Plaats de neus haak op de gewenste plek op de lijn, afhankelijk van de lengte van uw aas. Leg de draad op de schacht van de neus haak en laat de draad 7-8 keer naar beneden de schacht. Steek de tag einde door het oog van de neus haak en trek aan te scherpen.

4 Bevestig de wartel op het einde van het platform.

Hints

  • Pas de afmetingen van je haak en leider op basis van de verwachte gewicht en de lengte van de kingfish in uw lokale viswateren.
  • Gebruik aas zoals live pogey of menhaden elft, blauw lopers en Ballyhoo.