Hoe maak je een kind Ziekenhuis Shriners Children's Get

Hoe maak je een kind Ziekenhuis Shriners Children's Get


Er zijn 22 Shriners Children's Ziekenhuizen in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De ziekenhuizen zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met specifieke medische problemen. De ziekenhuizen zijn gestart in 1922 met één ziekenhuis. Het unieke van Shriners Children's Hospital is dat ze niet in rekening brengen voor de behandeling. Dit zorgt ervoor dat kinderen van alle economische niveaus om de juiste medische zorg, ongeacht hun financiën te ontvangen.

instructies

1 Bepaal in aanmerking te komen van uw kind. Shriners Hospitals behandelen kinderen met orthopedische problemen, ruggenmergletsels, brandwonden en gespleten lippen. Niet alle 22 ziekenhuizen behandelen elk medisch probleem. Kinderen komen in aanmerking vanaf de geboorte tot de leeftijd van 18 jaar.

2 Bespreek de situatie van uw kind met zijn of haar arts. Rekening houden met de zorg die beschikbaar zijn in uw omgeving en uw vermogen om te betalen is. Houd in gedachten Shriners brengt niets in rekening voor hun diensten. Bepaal of de medische zorg elders niet haalbaar is vanwege financiële omstandigheden.

3 Zoek de Shriners Hospital die het dichtst bij jou. Ga naar de ziekenhuizen website te vinden welk ziekenhuis is in uw omgeving. Houd rekening met de Shriners ziekenhuis dichtst bij u misschien niet behandelen specifieke toestand van uw kind. Als het dichtstbijzijnde ziekenhuis is nog te ver voor u om te leven thuis tijdens de behandeling van de ziekenhuizen maatschappelijk werkers kunnen u helpen met huisvesting informatie, terwijl uw kind behandeld wordt.

4 Zorg voor een toepassing. Het kan worden gedownload van de Shriners Hospitals Children's website. Zorg ervoor dat u de aanvraag tot vertraging in het proces te voorkomen grondig te voltooien. Nadat u de toepassing hebt voltooid terug te sturen naar het Shriners Hospital dichtst bij waar je woont.

5 Laat de arts van uw kind contact op met de ziekenhuizen in het geval van brandwonden. De spoedopname proces brandwonden is anders dan andere type van de opnames. De arts van uw kind nodig heeft om één van de vier ziekenhuizen die brandwonden te behandelen en contact opnemen met de chef-staf in dat ziekenhuis te selecteren.

6 Bel de Shriners Children's Hospital patiënt verwijzing lijn met de specifieke vragen. Zij zijn bereikbaar op 1-800-237-5055. Zij kunnen vragen over de sollicitatieprocedure of vragen over de toelating te beantwoorden.