Hoe maak je een kind van toxinen Rid in het Lichaam

Wanneer de gezondheid van een kind in gevaar is het belangrijk om het kind van gifstoffen te ontdoen in het lichaam. Toxinen worden gevonden in een verscheidenheid van stoffen om ons heen. Ze zijn additieven, chemische stoffen, kankerverwekkende stoffen, vergiften, contaminanten en hormonale verstoorders gevonden in onze lucht, ons water, in ons voedsel en in onze toiletartikelen. Deze toxines leiden tot een slechte gezondheid, die andere symptomen van een kind bestrijdt gezondheid-wijs zou kunnen verergeren. Als je een kind van gifstoffen te ontdoen in het lichaam, het helpt u zich richten op andere factoren die bijdragen aan een slechte gezondheid.

instructies

1 Verander het dieet van uw kind, het elimineren van voedsel dat ze vaak eten. Aanvulling op hun dieet met biologische voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels. Voedingsmiddelen zoals spruitjes, boerenkool en broccoli bevat sulforafaan, een beschermende enzyminductor dat helpt het lichaam van een kind te ontgiften kankerverwekkende stoffen.

2 Was de groenten en fruit grondig alle schadelijke insecticiden of andere chemicaliƫn te verwijderen als u uw producten te kopen tegen een lokale markt.

3 Elimineer verwerkte bloem en witte suikers uit de voeding van het kind om hen te helpen hun lichaam te ontdoen van gifstoffen. Bied hen een ruime hoeveelheid groenten en fruit.

4 Moedig de kinderen aan grote hoeveelheden water te drinken. Een andere drank mogelijkheid voor kinderen om het lichaam gifstoffen te elimineren is natuurlijke, biologische sappen die rijk zijn aan vezels.

5 Vermijd het nemen van te veel verschillende soorten vitamines. Een overdosis van deze mutritional supplementen die je zou denken helpt kon meer toxiciteit in het lichaam van uw kind daadwerkelijk veroorzaken.

6 Wikkel het lichaam van uw kind in verschillende gezonde stoffen die gifstoffen te trekken uit het lichaam. Speciale soorten klei, kruiden en zeezout zijn voorbeelden van giftige stoffen tekenen. Terwijl u kunt betalen om het lichaam van uw kind gewikkeld in een salon of een kuuroord, kunt u ook uw eigen brouwsel voor het tekenen van gifstoffen in huis te creƫren.

7 Laat het kind nemen een bad met warm water vermengd met zuiveringszout en zeezout. De baking soda is alkalisch in dat giftige stoffen verwijdert snel. Omdat warm water afkoelt, toxinen wegvloeien uit het lichaam van het kind.

8 Raadpleeg uw arts om een plan voor het bevrijden van het lichaam van uw kind van giftige stoffen te bepalen. Sommige artsen kunnen supplementen of pillen die helpen vervang voedingsstoffen verloren tijdens een dieet verandering voorschrijven.

Hints

  • Altijd in overleg met de arts van uw kind voordat u een ontgifting maatregelen.
  • Vermijd full body wraps op kinderen omdat hun lever en nieren, doelgebieden voor detoxificatie wraps, zijn nog steeds groeiende.