Hoe maak je een kind om Putt Teach

Hoe maak je een kind om Putt Teach


Dus je jong kind wil een golf-pro. Of misschien wilt u uw jong kind om een ​​golf pro zijn. Hoe dan ook, de eerste stap in het leren om het spel te houden is om te beginnen met de basisprincipes van putting-voordat je verder te gaan naar iets anders.

instructies

1 Toon uw kind een goede putting houding. Hebben hem een ​​driehoek met zijn benen en slinger van een klok met zijn armen. Leg uit hoe de teek tock van de klok op de juiste manier moet zwaaien om de bal te raken. Dit zal ook helpen hem niet vergeten om opzij te maken bij het aantrekken.

2 Praktijk swingen. Demonstreer overdreven schommels om haar te laten zien wat niet te doen bij het aantrekken. Dan extra kleine putts om haar te laten zien waar te zetten valt in het bereik van de beweging.

3 Begin met kid-size golfclubs. Kunststof exemplaren zijn prima, of u kunt kopen staal degenen zoals volwassenen dragen. U kunt de juiste grip te illustreren, maar er is geen noodzaak om te blijven steken achter bijzonderheden op dit punt.

4 Voor de eerste paar lessen, gebruiken tennisballen in plaats van golfballen.

5 Geef haar iets te concentreren op. Om aan te tonen waarom ze nodig heeft om te kijken naar de bal, maken overdreven en dom repercussies over wat er gebeurt als je ergens anders kijken.

6 In plaats van te beginnen met een nauwkeurig bemeten hole, gebruik maken van een grote doel. Putt in een miniatuur voetbal net, vervolgens overstappen naar een omgekeerde prullenbak, dan is een stof pan, dan een beker.

7 Om dingen levendig te houden, het opzetten van een hindernisbaan met meerdere "gaten" in uw tuin en hebben uw kind genieten van een rondje golf snelheid.

8 Bezoek de wijk putt-putt golfbaan. Kinderen zijn dol op de nieuwheid van deze plaatsen en het is een veilige plek om te oefenen zetten zonder in het bezit up-speler, plus een echte cursus.

Hints

  • Net als bij de activiteiten en sport van de meeste kinderen, het bijhouden van het spel eenvoudig en speels stimuleert kinderen om te leren. Als ze genieten van hun eerste kennismaking met de sport, zijn ze meer kans om te oefenen en te verbeteren op hun eigen.