Hoe maak je een kind een Cartwheel Teach

Ieder kind geïnteresseerd in het tumbling, moeten turnen of cheerleading leren hoe je een radslag te doen. Deze eenvoudige, maar toch indrukwekkend uitziende verhuizing is vaak een belangrijk onderdeel van concurrerende routines. Met geduld en teamwork, kunt u helpen een kind onder de knie het cartwheel in een enkele dag.

instructies

1 Vind dominante zijde van het kind. Side Dominantie is niet hetzelfde als Handvoorkeur. Het zal niet noodzakelijk dezelfde kant schrijft hij met zijn. Staand met de voeten shoulder-length uit elkaar, vraag het kind om zijn armen strekken boven zijn hoofd. Verlaag hen iets, nog uitgestrekt, totdat ze het equivalent van de tien en twee positie op een klok te bereiken.

2 Instrueer het kind te zwaaien naar links, het opheffen van zijn rechterbeen. Herpositioneren en vervolgens herhalen door zwaaien in de tegenovergestelde richting en het opheffen van zijn linkerbeen. Vraag welke move comfortabeler aanvoelt. Na een aantal pogingen, kunnen de meeste kinderen een duidelijke voorkeur hebben voor hun dominante kant voelen. Hoewel ze uiteindelijk zullen leren hoe cartwheel van beide kanten, moet primair onderwijs beginnen in de meest comfortabele positie. De instructies die volgen hebben betrekking op een linkszijdige kind, dat is gebruikelijk voor dominantie.

3 Plaats een gewatteerde mat op de grond aan het hoofd en de nek van het kind te beschermen tegen verwondingen. Niet gymnastiek en tumbling beweegt op kale vloeren, harde grond en trampolines te onderwijzen. Verkrijg het kind in de juiste positie. Instrueer haar knieën en ellebogen licht te ontspannen, zoals schade kan optreden als knieën of ellebogen zijn vergrendeld.

4 Vertel haar om te buigen in de taille. Terwijl haar armen op dezelfde afstand van elkaar, komen neer met vaart en leg de linkerhand op de mat; vingers naar iets achter haar. Op hetzelfde moment, moet ze haar rechterbeen te tillen en draai hem zijwaarts, ongeveer een voet van de grond. Haar ogen moet haar handen te volgen. Instrueer de student om opzij te schoppen met de linker voet, swingende de lucht rechterhand, en dan rechtervoet, naar beneden op de mat. Ze moet haar lichaam draaien als de linker voet volgt, de landing op de mat. Toen ze staat, zal ze worden geconfronteerd met de tegenovergestelde richting van haar uitgangspositie. Deze techniek, die een aap bewegende lijkt over de grond, leert de orde van de hand / voet plaatsing zonder de angst voor flipping ondersteboven.

5 Instrueer het kind naar de 'aap' move meerdere malen oefenen. Zoals hij het vertrouwen krijgt, laat hem te schoppen zijn benen hoger en hoger. Demonstreer verschillende cartwheels naar uw student. Wijzen op de hoeveelheid impuls nodig, en een soepele overgang van handen tot voeten, vergelijkbaar met een rollende bal. Laat uw student poging om volledige radslag hoogte te winnen.

6 Moedig pogingen uw student. Verwacht gebrek aan genade en wijzen op alles wat het kind de juiste manier doet. Cartwheels kan zenuwslopend in eerste instantie; vooral als het kind valt. Begin klein, gericht op de hand en de voet plaatsing in plaats van vorm. Met aanmoediging, zullen ze langzaam beginnen met het vertrouwen dat nodig is om een ​​goede radslag te bereiken krijgen.

Hints

  • Een volwassen spotter is altijd een goed idee.