Hoe maak je een Kid & # 039 Volg; s activiteiten op een iPod Touch

Hoe maak je een Kid & # 039 Volg; s activiteiten op een iPod Touch

De iPod Touch heeft zoveel functies dat het niet moeilijk voor je kind te struikelen op ongepaste inhoud. Ouders moeten hun kinderen te beschermen en op te leiden in de juiste Internet gedrag. Gelukkig ouders hebben verschillende methoden die zij kunnen gebruiken om hun kind iPod activiteiten te traceren.

Stap 1

Controleer Internet van uw kind activiteit door de openstelling van de Safari-browser, die is geïnstalleerd als de standaard browser op de iPod Touch. Tik op het tabblad bookmark en kies het tabblad geschiedenis van de verstrekte menu. Van daaruit zul je in staat zijn om alle van de websites die uw kind heeft onlangs bezocht. Volgens Apple Safari toont de geschiedenis van uw kind met behulp van Cover Flow, wat betekent dat u snel door de websites te bladeren op dezelfde manier waarop je zou doen als u bladeren door uw gedownloade albums.

Stap 2

Gebruik ouderlijk toezicht Safari als je merkt dat je kind is het bekijken van websites die u niet goedkeuren. Ga naar de sectie systeem voorkeuren van uw computer, selecteert u de gewenste account in het tabblad accounts, inloggen met uw toegangscode, klikt u op het tabblad "Content" en selecteer 'Sta alleen toegang tot deze websites. "Type in de websites die uw kind toestemming heeft om te bezoeken. Na dat uw kind geen websites die niet op die lijst kan openen zonder uw toegangscode.

Stap 3

Installeer een security-app op de iPod van uw kind. Apps zoals iKeyMonitor en Jailbreak niet alleen in te loggen de websites die uw kind bezoeken, maar ook alle toetsaanslagen en screenshots. Deze worden vervolgens verstuurd naar uw e-mail, zodat u kunt zien wat uw kind aan het doen was, terwijl op de iPod Touch.

stap 4

Voeg een GPS app om uw kind iPod zodat je zijn bewegingen kan volgen als hij gebruik maakt van de iPod. Find My Kids - Footprints en GPS Tracker Tool 2.0 beide zijn voorbeelden van apps ontwikkeld om de bewegingen van een iPod te volgen.

waarschuwingen

  • Laat uw kind weten wanneer je gaat om zijn browser geschiedenis te controleren. De geschiedenis kan worden geschrapt. Onaangekondigde inspecties zijn de beste optie.

Tips

  • Overweeg het toevoegen van de Kaboom app om je kind iPod Touch als u zich zorgen over de hoeveelheid tijd die hij besteedt aan het. Deze app is een timer die uw kind zal waarschuwen wanneer hij zijn tijd om is.
  • Alternatieve browsers voor kinderen onder Mobicip en Safe Eyes Mobile, moet u kiezen voor de Safari-instellingen voor ouderlijk toezicht niet te gebruiken.