Hoe maak je een Kastmaster voor Trout Troll

Hoe maak je een Kastmaster voor Trout Troll


De Kastmaster is een lepel-achtige lokken gebruikt om de meeste spel-vissoorten te vangen. De verleiding is verkrijgbaar in de maten variƫrend van een kleine 1/12 oz. een grote 4 oz. De vorm van de verleiding ontstaat een beweging zwemmen in het water en de flitsende metal is reflecterend en trekt vis. De Kastmaster is effectief voor het ophalen en trollen. Trollen de verleiding op forel is eenvoudig te realiseren door het bewaken van de snelheid en de diepte van de verleiding.

instructies

1 Let op het meer en scout uw trollen route. Troll langs de rand van onkruid bedden, in ondiepe baaien in het voorjaar en langs diepe drop-off gebieden tijdens de hete zomermaanden.

2 Selecteer een Kastmaster op basis van uw gewenste trollen diepte. Kies een 1/12 oz. lokken voor trollen ondiepe baaien, een 1/8 oz. lokken voor matige dieptes en een 1/4 oz. voor de diepe drop-offs. U mag een zwaardere versie selecteren om forel meer richten op de bodem van het meer.

3 Plaats de staaf op een staaf houder en slaakte 30 voet van de lijn. Troll op een zeer trage tempo, totdat de verleiding hobbels de bodem van het meer. Verhoog de snelheid om de verleiding te trekken en trol boven de bodem. Ga door het verhogen van de snelheid tot je niet meer druk bodem.

4 Voeg een split geschoten 1 voet boven de verleiding als je niet zinken naar de bodem. Ook, slaakte nog eens 20 voet lijn voor diep water trollen.

5 Zorg voor een constante snelheid zodra de verleiding is boven de bodem. Laat de staaf in de staaf houder en de focus op het navigeren totdat je een vis te vangen. De verleiding zal zwemmen in een actieve beweging en geen beweging van de stang is vereist.

Hints

  • Troll de verleiding tot u een forel te vangen. De forel wordt waarschijnlijk zwemmen met een school. Stop de boot en beginnen gieten de verleiding vanuit stilstand de forel richten.