Hoe maak je een JT Raptor Paintball Mask aanpassen

De JT Raptor paintball masker beschikt fog-free goggle lenzen en verstelbare bandjes die zijn ontworpen om de gebruiker een comfortabele pasvorm te geven. Enkele nieuwe JT Raptor masker eigenaren kunnen de banden verwarrend aan te passen te vinden. Het is belangrijk om de banden goed aan te passen om ervoor te zorgen dat het masker op zijn plaats blijft tijdens het rennen en spelen paintball. Als het masker onverwacht valt uit tijdens een partijtje paintball, zult u het risico te worden beschoten en mogelijk behoud van een ernstig letsel aan de ogen of het hoofd draaien.

instructies

1 Plaats het masker over je gezicht en plaats de hoofdband over de rug van je hoofd.

2 Reik achter je hoofd en pak de zwarte glijdende insteller balken aan de hoofdband van de bril. Trek de bars uit elkaar om de band strakker; schuif de bars dichter bij elkaar om de riem los te maken. Vergeet niet, het masker moet goed passen, terwijl de resterende comfortabel voor langdurig gebruik.

3 Maak de clip op de kinband door rijgen het eind van de riem door de onderkant van de clip sleuf totdat de band is lang genoeg om comfortabel te passen onder je kin terwijl vastgemaakt met de clip. Pas de kinband door het schuiven van de clip in de sleuf en het trekken van het einde van de kinband naar beneden totdat deze is knus en comfortabel.