Hoe maak je een Jig Head Met Swim Baits gebruiken

Jig hoofden zijn vissen haken die een gegoten stuk lood bevestigd net onder het oog van de haak te hebben. De lead hoofd kan rond, ovaal, of zelfs vlak, maar ongeacht de vorm hebben, het belangrijkste doel is om vooruit te gewicht, waardoor de haak en gehecht lokken om te duiken en zinken snel te bieden. Wanneer een duik aas om de mal hoofd is bevestigd, zal een snelle neerwaartse beweging Resultaat als de verleiding wordt opgehaald en jigged langs in het water.

instructies

1 Houd de mal hoofd haak in de ene hand en de plastic zwemmen aas in de andere. Plaats het zwemmen aas, zodat het hoofd in de buurt van het punt van de haak. De buik van het aas moet worden in de richting van de haak.

2 Schuif het uiteinde van de haak in de bovenkant van het aas boven en terug waar de ogen zouden op het zwemmen aas.

3 Duw de haak naar beneden en door het aas tot het punt naar voren onder de kaak van het zwemmen aas.

4 Blijf het aas oriënteren aan de haak, zodat het aas is gelegen in het centrum van de bocht van de haak.

5 Vis de rig door het gieten van de mal hoofd en aas om een ​​deel van het water. Laat het tuig lichtjes dalen, vervolgens op te halen met behulp van een opwaartse beweging met de staaf tip en afgehaspeld in de lijn. Herhaal het proces waardoor de rig te zinken en vervolgens terug te halen.

Hints

  • Houd in gedachten dat aas zal doorgaans hebben doorgesneden lichamen of ontwerpen die het mogelijk maken het aas om te zwemmen in een motie waarin een levend aas vis imiteert zwemmen. Steek de haak diep in het lichaam van het aas, omdat dit kan interfereren met de zwembeweging.
  • Wees voorzichtig bij het hanteren van haken, zoals ze vaak worden aangescherpt zeer scherp door de fabrikant.