Hoe maak je een Jerkbait Fishing Lure Gebruik

Veel vissers beschouwen een jerkbait vissen lokken op een combinatie van half en half swimbait jig zijn. Lees verder om te leren hoe je een jerkbait vissen lokken gebruiken.

instructies

1 Kies een jerkbait gemaakt met een zacht plastic lokken. Jerkbait plastic lokt de neiging om meer buisvormig zijn en lijken op wormen of staartvinnen. Er zijn een aantal harde jerkbaits die verder zal werpen, maar ze waarschijnlijk zijn niet zo effectief, omdat spel vissen hebben te veel tijd om te observeren, te voelen of de trillingen te horen.

2 Begrijpen de voordelen van een jerkbait lokken en gebruik de juiste actie te maximaliseren. Het idee is om haspel in de verleiding ongeveer twee voeten, zodat het terugkeert naar de oppervlakte en naar u toe. Dan stoppen en de jerkbait zal fladderen als het zinkt terug naar beneden. Herhaal dit proces.

3 Beslis welke diepte bereik je gaat dekken. U zal men gebruiken om over een diepte van zes voeten op de Gulf Coast, tenzij u ontwijken aken en vissen in de Intercoastal kanaal. De meeste jerkbaits hebben dicht bij neutraal drijfvermogen, dus als je wilt om voortdurend te vissen dicht bij de bodem moet u overwegen om een ‚Äč‚Äčkleine split geschoten op uw lijn ongeveer twee tot drie voeten van het aas. Het zal sneller zinken en bij de splitsing schot op de bodem rust, zal de jerkbait langzaam fladderen de rest van de weg.

4 Denk aan de algemene regel dat hoe dieper je een jerkbait gebruikt, hoe belangrijker het is om de haak in de verleiding om de kans op het krijgen opgehangen verminderen hebben. Een offset haak door de voorkant is de beste manier om tuig een jerkbait. Indien de verleiding lang en dun genoeg u midden haak met een haak Snell zodat beide uiteinden fladderen als het afdrijft.