Hoe maak je een interne Frame Pack Pack

Hoe maak je een interne Frame Pack Pack


Niet alle intern frame rugzakken zijn gelijk gemaakt, net zoals niet alle backpackers zijn gelijk. Bij het leren om uw specifieke rugzak voor een overnachting of een meerdaagse excursie te laden, in gedachten houden dat uw geladen pak meer dan 25 tot 30 procent van je lichaamsgewicht niet zou moeten wegen. Een verkeerd geladen rugzak kan je avontuur een ellendige te maken. Een goed ingerichte rugzak zal het gewicht van je spullen te distribueren naar de heupgordel, het nemen van de druk af van uw schouders en rug.

instructies

1 Spreid al je kampeerspullen op een zeil of de vloer om ervoor te zorgen dat je niet te vergeten een belangrijk punt. Draai alle compressiebanden van uw rugzak.

2 Zet uw slaapzak in de bodem van de belangrijkste rugzak compartiment, of in de slaapzak compartiment, als je rugzak heeft één. Stuff andere lichtgewicht items in de ruimte rond de slaapzak, zoals kamp schoenen, kleding of een kussen. Plaats uw matrasje in de ruimte boven de slaapzak.

3 Verzamel kleine voorwerpen samen in spul zakken, zodat ze niet verdwalen in de rugzak. Zet koken brandstof en uw kachel in een zak en keukengerei en kruiden in een ander.

4 Laad de rugzak van beneden naar boven. Plaats middelzware items, zoals je fornuis, waterfilter en EHBO-kit, op de top van de lichtgewicht items en opwaarts naar het midden en de buitenkant van je rugzak. Houd de zwaarste items, zoals uw tent, brandstof, voedsel en water, hoger en in de buurt van uw rug en schouderbladen.

5 Plaats items die u vaak gebruikt of kan snel nodig gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Gebruik externe zakken voor zaken, zoals uw wandelkaart, insectenspray, toiletpapier en regenkleding. Zet de rugzak en draai alle compressiebanden om de lading te verschuiven houden.

Hints

  • Onder andere benodigdheden in uw lading, net als duct tape en veiligheidsspelden, om een ​​snelle en tijdelijke reparaties aan het spoor te maken.