Hoe maak je een Ingeslikt kroon Recover

Hoe maak je een Ingeslikt kroon Recover


Dental kronen zijn niet alleen nodig voor een mooie glimlach, als ze op een back tand ze bieden een oppervlak om voedsel te kauwen. Dental kronen zijn duur. Er zijn twee soorten kronen, tijdelijke en permanente. Dental patiënten vaker de neiging om een ​​tijdelijke kroon te slikken, omdat de kleefstof gebruikt om het te houden in de plaats is meer kans om te mislukken en de kroon kan worden verdreven tijdens het kauwen een mondvol van voedsel en slikte voordat je weet dat het ontbreekt. Minder vaak gebeurt dit met permanente kronen, maar als dat zo is, kunt u de kroon terug te krijgen en hebben het weer vastgemaakt.

instructies

1 Bel uw huisarts en vertel hem wat er is gebeurd. Omdat alle slikte verteerbare items door het spijsverteringskanaal moet gaan, kan hij ervoor kiezen om een ​​röntgenfoto te nemen om het pad van de kroon te bepalen en zorg ervoor dat het passeren normaal.

2 Eet een normaal dieet, maar voeg een beetje oplosbare vezels als je constipatie ervaren. Het kan tot een week voor de kroon door je spijsvertering te passeren, en gedurende deze tijd, u wilt het zo makkelijk mogelijk te maken voor het aan het gaatje kan ongehinderd te maken. Oplosbare vezels (zoals Metamucil) zal uw ontlasting zachter en kan het herstelproces te versnellen langs.

3 Overschakelen van uw commode naar een grote stevige plastic emmer voor de stoelgang. Het is noodzakelijk dat u alleen gebruik maken van een zeer sterke emmer die veilig uw gewicht zal houden zonder al te veel ongemak. Anders, sommige mensen vinden het makkelijker om te poepen op kranten verspreid op de badkamervloer. Kies welke methode is comfortabeler voor u.

4 Verzamel je stoelgang te beginnen met de volgende beweging. Hoewel het onwaarschijnlijk dat uw kroon door middel van uw systeem zal duren voordat een minimum van 12 uur, kunt u zich niet veroorloven om een ​​kans als je een permanente kroon die kost honderden dollars te vervangen door de mond. Volgens AtlantaDentist.com, moet het door uw systeem passeren binnen een week.

5 Gebruik twee wegwerp plastic messen te breken en snijd door elke stoelgang, en zorg ervoor om geen grote brokken, waar de kroon kon worden verstopt vertrekken.

6 Was de kroon in een bleekmiddel oplossing zodra u het vindt, met behulp van een oude tandenborstel zorgvuldig te schrobben alle resterende puin van de buitenkant en de binnenkant van de kroon.

7 Maak een afspraak voor uw tandarts om de kroon opnieuw toe te passen. Bij uw afspraak, zal uw tandarts de kroon te steriliseren en het gebruik van nieuwe lijm terugplaatsen.

Hints

  • Als u denkt dat uw tandarts was fout van de kroon niet goed bevestigen in de eerste plaats, bel hem en vraag naar een vervanger kroon op zijn kosten.
  • Raadpleeg uw huisarts als de kroon niet door het systeem is gegaan na een week. Bovendien, als je ademhalingsproblemen ondervinden, bel dan onmiddellijk uw arts.