Hoe maak je een ingegroeide teennagel Cure

Het krijgen van een ingegroeide teennagel is niet alleen lastig, maar pijnlijk ook. Ingegroeide teennagels zijn vrij vaak voor en zijn meestal het gevolg van slecht passende schoenen, teennagel trauma, of niet goed getrimd teennagels. Daardoor groeit de nagelplaat in de laterale rand van de huid teen waardoor pijn en soms een infectie. Welke maatregelen kunt u nemen om een ​​ingegroeide teennagel thuis te genezen?

instructies

1 Masseer de teen met de ingegroeide teennagel voor een paar minuten meerdere keren per dag.

2 Begin weken uw ingegroeide teennagel in zeer warm water vier keer per dag gedurende 10 tot 15 minuten. Het is fijn om een ​​aantal kap fulls van waterstofperoxide toe te voegen. Houd de voet en tenen anders drogen.

3 Begin met het nemen van een OTC anti-inflammatoire product, zoals ibuprofen of naproxen om de zwelling, pijn en lokale ontsteking te verminderen.

4 Met behulp van een paar fijne pincet til de hoek van de ingegroeide nagel en plaats enkele katoen of flosdraad onder de ingegroeide nagel. Zorg ervoor om het dagelijks veranderen.

5 Vermijd het proberen om een steriele naald steken in de ingegroeide teennagel omgeving. Vermijd proberen om zo goed af te snijden van de ingegroeide teennagel. Het is waarschijnlijk dat je je de situatie verergeren.

6 Knip je teennagels recht af. Vermijd het snijden van nagels te kort. Vermijd afronding of taps toelopende hoeken.

7 Draag openen toed schoenen of sandalen totdat u de ingegroeide teennagel te genezen.

8 aanbrengen van een OTC antibacteriële zalf zoals Neosporin of Bacitracin nooit een werkzaamheid voor de genezing van ingegroeide teennagels heeft aangetoond.

Hints

  • Als u pijn, drainage of gezwollen weefsel op de plaats van uw ingegroeide teennagel dan zien een arts.
  • Als u een soort van metabole ziekten zoals diabetes dan zie een arts.
  • Als de problemen verergert of als u niet in staat om uw ingegroeide nagel genezen zijn na enkele dagen een afspraak met uw arts te plannen.