Hoe maak je een Indoor Fly Casting Practice Rod Build

Hoe maak je een Indoor Fly Casting Practice Rod Build


Bouwen aan een indoor fly casting praktijk staaf wordt bereikt met een minimum aan materialen. De praktijk staaf is kort, en is ontworpen om dezelfde casting bewegingen mogelijk standaard staaf zonder de lengte. Het overdekte praktijk hengel is ideaal voor het ontwikkelen van het gieten vaardigheden in een kleine ruimte. De staaf maakt het mogelijk om vaardigheden te ontwikkelen, terwijl de wateren worden bevroren en de grond is bedekt met sneeuw. Casting praktijk is noodzakelijk voor een succesvolle vissen, en de vaardigheden opgedaan, zodat de visser om moeilijke presentaties aan vis trofee te maken.

instructies

1 Zorg voor een 1/8-inch diameter houten plug dat is 3 voet lang. De diameter en de breedte is een standaard formaat, maar pluggen dat een klein verschil in grootte hebben zijn aanvaardbaar.

2 Wijst één uiteinde van de plug als handgreep en een als een top. Wikkel atletische tape rond het handvat einde aan een grip die is 8 duim lang te maken. Bouw de grip in een diameter het past comfortabel in de hand.

3 Gebruik een mes om een ​​smalle inkeping aan het uiteinde van de plug. Snijd een 5-voet lang stuk garen uit een garen bal. Bind de draad aan het uiteinde van de plug, met de groef als ankerpunt. Bind het garen met een eenvoudige halve knoop om een ​​stevige verbinding te maken.

4 Oefen je casting beweging door het handvat en het gieten van het garen. Het garen beweegt zich op een vergelijkbare manier als een vlieg lijn, en je moet dezelfde timing gebruiken om effectief te werpen het garen.

Hints

  • Plaats targets in een open ruimte van het huis, en de praktijk casting in de richting van de doelstellingen. Film uw praktijk en let op de timing volgorde en de positie van de pols en onderarm om fouten in de casting beweging te lokaliseren. Het breken van de pols vlakker de stang aan de achterkant cast en verzwakt de casting beweging.
  • De praktijk staaf laadt niet als een echte hengel. Het is ontworpen op de casting beweging te werken zonder het gevoel van een full-size staaf.