Hoe maak je een Indiase Blow Gun Make

Hoe maak je een Indiase Blow Gun Make


Een blaaspijp is een projectiel wapen van oudsher gebruikt door verschillende indianenstammen. De blaaspijp vereist een diep adem en een harde blazen actie, en bereikt meer dan 100 voet met een snelheid tot 320 kilometer per uur. Het wapen is stil en levert een klap met een snelheid die een ½-inch dik stuk triplex kan doorboren. Bamboe en riet rivier zijn de traditionele materialen gebruikt om een ​​blaaspijp te construeren. Non-indianen maken vaak gebruik van een elektrische leiding.

instructies

1 Zoek een stuk bamboe of de rivier suikerriet. Voor dit project gebruiken bamboe want het is meer beschikbaar. Snijd de bamboe 20 centimeter in lengte met een zaag omgaan. Hol de bamboe met een rasp. De bamboe zal knopen aan de binnenkant die moeten smoothing hebben. U wilt een rechte schot te doen een goede baan uithollen de bamboe met een rasp. Sand geen ruwe plekken op de bamboe met medium korrel schuurpapier. Bij het snijden, kan de bamboe randen zo scherp als scheermesjes geworden.

2 Hier krijg je een 35mm film bus te gebruiken als het mondstuk voor de klap pistool. Boor een ¼ inch gat in de bodem van de film canister. Houd de film bus boven een kaarsvlam met het gat je gewoon het dichtst bij het vuur gemaakt. Houd de bus over de vlam tot de plastic zacht wordt.

3 Schuif de film bus over één uiteinde van de bamboe niet meer dan 2 inches. De kunststof bus zal uitbreiden naar de omvang van de bamboe omdat het warm. Als de plastic afkoelt zal versmelten met de bamboe het creëren van een mondstuk. Twist duct tape rond de basis van de film bus op de bamboe. De duct tape zal voorkomen dat het mondstuk naar beneden glijdt tijdens het gebruik.

4 Maak een blaaspijp dart uit van een draad kleerhanger en duct tape. Gebruik draadscharen een 6 inch stuk draad gesneden uit het midden van de kleerhanger. Gebruik tape om aan één einde en draai het rond de draad, zodat het een kegelvorm. Aan de binnenkant van de kegel plaats shape 4-inch stukken garen lengte.

5 Snijd 10 stuks van garen. Gebruik een liniaal om te meten 4 centimeter in lengte en hebben het garen klaar om te plaatsen in de kegel. Zodra al het garen in de kegel knijp de zijkanten van de kegel elkaar en wikkel het strak met meer duct tape. Je hebt nu een blaaspijp en munitie.