Hoe maak je een Hockey Stick Kies

Hoe maak je een Hockey Stick Kies


Het kiezen van een hockeystick is een zeer persoonlijke beslissing. Er zijn veel dingen te overwegen, waaronder materiaal, flex, blade curve, en de prijs bij de beslissing welk type stok te kopen.

instructies

Hoe maak je een Hockey Stick Kies

1 Bedenk hoe lang je al hockeyen. Als je nieuw bent in de sport, waarschijnlijk heb je niet nodig om een ​​zeer dure composite stick te kopen, en zou prima met een houten stok, die mag niet meer kosten dan dertig dollar.

2 Bezoek een specialiteit hockey winkel. Dit geeft je de grootste selectie van stokken om uit te kiezen te geven. U moet materiaal van de stick te overwegen (doe je liever een houten of composiet), één of twee-delige stok, de curve van de hockey blad, en de flex van de stick.

3 Bepaal of u een houten of composiet stok liever. Samengestelde sticks zijn lichter, duurzamer, en het bezit van een meer consistente flex. Houten stokjes zijn een beetje zwaarder, de neiging om meer gemakkelijk breken en slijten sneller, maar veel spelers de voorkeur ze naar de composieten, omdat je de puck op uw stok beter kunt voelen.

4 Zoek een curve die u wilt en waarmee je kunt schieten, passeren, en de vangst van de puck. Als je net begint, kan je beter met een plattere blad (een die niet veel toe curve of loft heeft om het te) zijn. Dit maakt het gemakkelijker te passeren en de vangst van de puck zonder dat het flicking van de gebogen teen van de stick. Hoe meer loft de stick heeft (hoe meer open het gezicht van het blad), hoe hoger je moet in staat zijn om de puck te tillen. Hoe meer gebogen de teen van de stick, hoe meer je moet in staat zijn om de puck te tillen en er wat draai te geven aan uw opname, maar het maakt het ook moeilijker om te schieten of pas met een backhand.

5 Bepalen hoeveel flex de schacht van de stok moet hebben. Bij het testen van de stick in de winkel, wil je de stick alsof je aan het spelen waren met haar in een spel te houden, zet het gezicht van het blad in de richting van de vloer en druk op het midden van de as, waardoor de stok buigen. U wilt een stok die je in staat om te buigen (niet te stijf) zijn, maar ook een die is niet al te gemakkelijk te buigen (want je zult waarschijnlijk breken). In het algemeen geldt dat hoe groter en sterker je bent, hoe stijver u wilt dat de stick.

6 Bepaal de lengte van de stok. De meeste sticks (goalie sticks niet inbegrepen) zijn een standaard lengte, afhankelijk van als ze junior, intermediate of senior stokken. Alle sticks hebben de mogelijkheid om te worden gekapt om ze op de juiste hoogte voor de individuele hockeyspeler te maken. Om erachter te komen hoe lang je stok moet worden, zet de teen van de stick naar beneden op de grond, direct aan uw voeten. De bovenkant van de schacht moet eindigen in je neus als je het dragen straat schoenen, en je kin als je het dragen schaatsen.

Hints

  • Defensemen zou een stijvere stick, terwijl voorwaarts iets moeten gebruiken meer flex.
  • Sommige defensemen graag hun stokken een extra duim te houden of zo langer, dus het is makkelijker om te porren controleren binnenkomende naar voren.
  • Met behulp van wax op tape op het blad van een houten stok zal sterk verbeteren van de levensduur van de stick.
  • Bij het snijden van de lengte van uw stok, altijd zeker tot minder snijden, in plaats van meer, van de stick.
  • winkel altijd voor hockey stokken bij een speciaalzaak waar u de werkelijke stok kan omgaan en test het uit voor de aankoop.