Hoe maak je een Hockey Stick Handle

Terwijl het leren van hockey te spelen, is het belangrijk om te leren om de stick af te handelen. Stok handling is een belangrijk element om te spelen hockey, en de ontwikkeling van snelle en nauwkeurige bewegingen kan maken of breken het succes van een speler. Gebruik de onderstaande tips om het ontwikkelen van goede stick-handling vaardigheden vanaf de eerste dag.

instructies

1 Bepaal welke hand te gebruiken. Dit gebeurt in de eerste paar jaren van het spelen van hockey. De dominante en sterkste hand moet de hand boven aan de stick. Als dit de rechterhand, dan moet de speler een linkshandige stick. Als dit de linkerhand, dan moet de speler een rechtshandige stick.

2 Gebruik een zachte handen bij het vasthouden van de stick. Als de stok te hard of stevig wordt vastgehouden, dan zal de puck gewoon stuiteren. Hands moet zacht zijn, zodat de stick de puck zal wiegen.

3 Houd altijd de top met de hand op zijn plaats. De onderste hand is meestal een grote afstand tot de top de hand, maar als verre uithoeken nodig zijn beweegt de onderste hand van de stok om de top de hand.

4 Gebruik de top hand voor het manoeuvreren van de puck.

5 Gebruik de onderste hand voor het fotograferen en het passeren.

6 Praktijk oefeningen vaak loskomt van het ijs met een kleine bal. Er zijn veel oefeningen die kunnen worden beoefend. Een daarvan is het cijfer 8 drill, waarin twee voorwerpen op de grond worden geplaatst en de bal wordt verplaatst in een figuur-8. Een ander voorbeeld is de doos boor, waarbij een vierkant is gemaakt op de vloer met tape en de bal wordt bewogen rond de randen.

7 Ga naar een stok hanteren kamp. Veel hockeyers met snelle vaardigheden ze toe te schrijven aan het gaan naar kampen als jongere. Sommige gerenommeerde daarvan zijn Turcotte Stickhandling School, CCM Guts and Glory Tour en Team USA Camps.