Hoe maak je een Hockey Stick Aankoop

Hoe maak je een Hockey Stick Aankoop


De aanschaf van een veld hockeystick is een persoonlijke zaak. De lengte van de stok en de vorm van het hoofd variëren. Wat is belangrijk bij de beslissing op een veld hockeystick is dat het voelt comfortabel en maximaliseert uw hoedanigheid als speler. Hoewel het mogelijk is om een ​​veld hockeystick online te bestellen, is het het beste om een ​​bezoek aan een sportieve goederen winkel in uw buurt. Op deze manier krijg je te zien en voel de hockeystick voor het maken van de aankoop van een.

instructies

1 Bezoek een sportieve goederen winkel in uw buurt. Vraag om uit te proberen het hockeyveld sticks.

2 Controleer het gewicht van de club om ervoor te zorgen dat het wordt gelijkmatig verdeeld. Hockey sticks gewicht tussen 18 ounces en 25 ounces.

3 Controleer of de lengte van de stok geschikt. USA Hockey (zie referenties) levert een hoogte grafiek met de meest geschikte lengte van de stok aan te schaffen.

4 Kies tussen de verschillende gevormde "tenen" beschikbaar. De teen is het gebogen uiteinde van de stick wordt gebruikt voor de bal slaan. A "shorti" teen geeft maximale wendbaarheid; "Hook" is het beste voor spelers die de bal krachtig te slaan; "Midi" biedt zowel wendbaarheid en macht.

5 Selecteer het composietmateriaal van de stick. Glasvezel, koolstof, Kevlar en Dyneema zijn de meest voorkomende materialen.

6 Koop uw voorkeur veld hockeystick met contant geld of creditcard.