Hoe maak je een Hockey Mask Repaint

Hoe maak je een Hockey Mask Repaint


Er zijn maar weinig elementen in sportartikelen zijn meer uniek en expressiever dan de maskers gedragen door hockey goalies, die vaak ingewikkelde ontwerpen airbrush op de schelpen van de maskers. Of de verf baan u op zoek bent om toe te passen is een complex ontwerp als die van professionele netto oppassers, of gewoon opnieuw schilderen een masker met een enkele kleur aan een afgetrapt paint job te herstellen, de basisprincipes en stappen om het creëren van een nieuwe look hetzelfde blijven.

instructies

1 Verwijder riemen en opvulling die kan worden verwijderd, en het rooster van het masker dat is vastgeschroefd. De meeste riemen en pads kunnen worden verwijderd door met de hand; anderen kunnen een schroevendraaier of een sleutel nodig.

2 Bedek alle stukken van opvulling je niet kunt verwijderen en eventuele metalen stukken, zoals klinknagels die niet kunnen worden verwijderd, met behulp van plakband en papier.

3 Schuur het gehele oppervlak van de helm op de oude verf te verwijderen. Veeg het masker om losse vuil te verwijderen.

4 Spuit de shell met behulp van een airbrush primer. De primer biedt een basis voor de kleuren van het masker om duidelijk en helder te laten zien.

5 Spuit de helmschaal met de basiskleur die in het hoofdgedeelte van het masker zal zijn. Bijvoorbeeld, Brodeur's afgebeeld masker bevat een zwarte basiskleur.

6 Föhnen de helm na het aanbrengen van elke laag, om de verf te helpen sneller drogen.

7 details aan de helm desgewenst werken "forward" door eerst de achtergrondbeelden maken bij gebruik van een complex ontwerp, dan werken tot de voorgrond vormen.

8 Spuit het masker met behulp van een blanke lak nadat de verf baan is voltooid. De blanke lak beschermt de gegevens van het masker en een mooie glans creëert.