Hoe maak je een Hockey gevecht te winnen

Hoe maak je een Hockey gevecht te winnen


Vechten is een onderdeel van ijshockey, en als je wilt een goede handhaver te zijn, moet je leren hoe je jezelf opgezet om een ​​gevecht te winnen.

instructies

Hoe maak je een Hockey gevecht te winnen

1 Verbaal of fysiek ervoor te zorgen dat je tegenstander is bereid te vechten. Dit is onderdeel van ijshockey etiquette, en houdt gewond of onwillige spelers uit deel te nemen in de strijd.

2 Laat je stick en handschoenen. Dit is verplicht in de meeste competities, zodat je ook niet te gebruiken als een wapen, of onnodig letsel toebrengen aan de andere speler.

3 Neem een ​​lage houding om jezelf te stabiliseren op het ijs, en zet je handen in het bestrijden van positie, zodat je klaar om te staken of blokkeren van je tegenstander zijn.

4 Gooi een paar stoten als je de eerste kans te krijgen, dan proberen om een ​​goede greep op de trui van je tegenstander te krijgen. Dit zal je helpen om je evenwicht tijdens het vechten op het ijs te houden.

5 Bob en weven om stoten van je tegenstander te voorkomen, ondertussen blijven draaien en proberen om je tegenstander uit balans. Hoe meer uit balans kan je je tegenstander, hoe meer kans je hebt op het winnen van de strijd te maken.

Hints

  • Houd een sterke, lage houding om je evenwicht tijdens gevechten te houden.
  • Pak aan trui van je tegenstander in het begin van de strijd om u toelaten om zijn bewegingen te manipuleren en ook om te helpen stabiliseren van jezelf tijdens het vechten.
  • Nooit vechten met een stok in de hand, handschoenen aan, of tijdens het dragen van een vizier of een kooi. Deze kunnen allemaal veroorzaken schade aan je tegenstander.