Hoe maak je een High School Locker Versier voor een meisje in het basketbal

Hoe maak je een High School Locker Versier voor een meisje in het basketbal


Veel vrouwelijke basketballers kijken naar hun favoriete team en de spelers voor inspiratie bij het inrichten van hun locker. Hoopsters streven naar een gelijke winnende record te bereiken als een elite team dat ze volgen, of het team is van de National Basketball Association of van de Women's National Basketball Association. Een locker is een bron van motivatie voor basketbalspelers als ze krijgen revved voor een belangrijke wedstrijd en de focus op de taak bij de hand.

instructies

1 Plaats een magneet boven Neem uw favoriete team, zodat het wordt bevestigd aan uw locker. Dit kan inspiratie zijn voor het motiveren u uit te voeren tijdens elke wedstrijd. Het vervangen van de plaat regelmatig op uw kast kan u helpen de prestaties van uw team te houden ten opzichte van uw favoriete team.

2 Zet een magneet boven een foto van een basketbal speler die op dezelfde manier speelt u. Bijvoorbeeld, als je een slimme drie-punts shooter bent, post een foto van Leilani Mitchell of Tamika Catchings.

3 Tape op memorabilia uit een spel dat je bijgewoond. Niet veel brengt de wens van de ambitie hebben om te spelen in de WNBA meer dan het bijwonen van een wedstrijd. Breng dat gevoel naar huis met u door het opslaan van een aantal memorabilia en vervolgens post-it in uw kast om u te herinneren over uw doelstellingen.

4 Plaats een kleine basketbalring op de kastdeur. Dit is een leuke toevoeging die ook visueel aantrekkelijk is. Kleine hoepels kunnen worden gekocht bij veel sportwinkels en ze komen vaak met een reeds bevestigd magneet.

5 Plaats elke inspirerende citaten uit een aantal van uw favoriete spelers. Deze kunnen helpen om je in de juiste gemoedstoestand voorafgaand aan het spelen van een spel van basketbal.