Hoe maak je een Heavy Nymph Cast

Zware nimfen en streamers vereisen aanpassingen aan uw casting stijl. Gewogen vliegen nodig om het ritme en de lengte van de streek wijzigen ter compensatie van de extra gewicht. Als u de aanpassingen te maken zal een negatieve invloed op uw cast te hebben en de vliegen zal niet reizen naar het beoogde doel. U moet regelmatige beoefening van de nieuwe casting beweging proberen om de nodige correcties aan te brengen om u te werpen. Extra kracht nodig om een ​​effectieve gegoten met het gewicht te maken.

instructies

overhead Cast

1 Beginnen met de lijn voor u en de staaf tip dicht bij het water. Houd de lijn in je vrije hand om de cast te controleren. Til de staaf tip om te beginnen met het verplaatsen van de lijn. Dit zal een aanzienlijke hoeveelheid kracht nodig hebben om de lijnsnelheid te genereren en beginnen met de casting beweging.

2 Verplaats de staaf tip overhead aan de achterkant cast te starten. Stop bij de 2:00 positie met een strakke pols en laat de stang iets drijven voorbij de 03:00 positie. Hierdoor kan de stang te laden onder de extra stress van het zware nimf.

3 Beweeg de stang naar voren als je voelt de roede "belasting" of absorberen het gewicht van de lijn en de nimf op het einde van de rug cast. Gebruik volle kracht aan de lijn naar voren punch en vertragen de staaf op de 10:00 positie.

4 Laat de staaf tip langzaam afglijden naar voren totdat de vlieg land en de stang waterpas is met het water. Leg de lijn onder je wijsvinger op de staaf de hand om te beginnen met de visserij.

water Haul

5 Richt de staaf tip stroomafwaarts en laat de lijn stroomafwaarts tegen de stroom in te trekken. Houd de lijn in je vrije hand om de cast te controleren.

6 Til de staaf tip langzaam naar het gedeelte van de lijn die het dichtst te verhogen om de staaf uit het water. Pons de staaf tip stroomopwaarts in een snelle beweging naar sling schoot de lijn en vliegen stroomopwaarts. De staaf tip moet verticaal in orde te maken en effectieve water haul zijn. De weerstand van de stroom levert stroom als de lijn van het water wordt getild.

7 Leg de lijn onder de wijsvinger in je hengel hand en vis de nimfen door de stroom in de voorkant van je lichaam. Volg je staking indicator of stuiteren van de vlieg op de bodem met een high-sticking techniek.