Hoe maak je een Heavy Bag

Hoe maak je een Heavy Bag


Terwijl de zware tas is een goedkoop stuk van sportartikelen in en van zichzelf, misschien verzending een niet. Ook, soms een bokser zou kunnen hebben speciale behoeften van een zware tas, zoals die meer opgevuld, zwaarder of lichter. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom je zou willen om uw eigen zware tas te maken, die gemakkelijk kan worden gedaan in een enkele middag.

instructies

1 Hoe maak je een Heavy Bag

Kies en koop een heavy-duty plunjezak. Dit zal de basis vormen van de zwaar bag-to-be. Als je een grote, 100 pond plus zware tas, kies een extra grote plunjezak.

2 Hoe maak je een Heavy Bag


Neem je schroot doek en snijd deze in vier identieke stroken die 8 tot 10 duim lang zijn, en ten minste 1 1/2 inch breed.

3 Meet de omtrek van een uiteinde van de zware zak en meet de gecombineerde breedte van vier stroken. Trek de breedte van de stroken van de zak omtrek en delen door vier om te bepalen hoe ver de stroken moeten voor equidistante plaatsing. Bijvoorbeeld, als de omtrek 36 inches, en de gecombineerde breedte van de stroken 6 inch, dan de afstand moet 30/4 = 7,5 inches.

4 Kies een uiteinde van de zak om te dienen als de top. Veiligheidsspeld de strips in lussen langs de buitenkant van de velg. De lussen zelf moet ongeveer een inch en een half lang en buiten uitstrekt voorbij de rand van de zak, waarbij de rest van de stroken dienen als een anker, dubbel-gelijkmatig, en actief is op de zijkant.

5 Gebruik zware kleding klinknagels en een klinknagel pistool om te beginnen met het veiligstellen van de lussen. Plaats een of twee van deze in de middellijn van de lus.

6 Steek de randen van de lussen aan de zak. Een naaimachine zal dit gemakkelijk en snel te maken, maar de meeste boksers zullen hun toevlucht moeten nemen tot een naald en draad. Vergeet niet dat uw tas enkele tientallen ponden zal wegen, dus niet beknibbelen op de stiksels.

7 Verwijder onnodige haken of riemen. Snijd ze weg met de schaar indien nodig.

8 Vul de zware zak. Het grootste deel van de vulling zal zijn oude lappen. Meer gewicht kan worden bereikt door het plaatsen van zand verpakt enkel of pols gewichten, of 2,5 pond stomme klok platen in de zak. Om dit te doen, wikkel ze zwaar in lompen, pak de vulling in lagen, en zet de gewichten in tussen de lagen. Dit is nodig zodat het lood van bewegen in de zak tijdens gebruik. Acht van dergelijke gewichten kan een 50 pond zak te zetten in een 70 pond zak.

9 Sluit de rits (als de zak één) en wikkel de meeste van de lengte van de zak met ten minste twee lagen plakband. Zelfs lederen tassen in sportscholen krijgen een duct tape wrapping om de levensduur van de tas uit te breiden, dus dit is een goede stap voor een zak omgezet van een plunjezak.

10 Draad kettingen door de lussen. Een ketting kan worden toegewezen aan elke lus of een ketting aan een paar lussen. Haak de kettingen om ofwel de lente of eye-loop in het plafond om de zware zak te monteren.

Hints

  • Een variatie is de lussen steek zodat de verpakking horizontaal hangen, in plaats van verticaal. Dit zal een gespecialiseerde uppercut zak te creëren.