Hoe maak je een Heat Pack met behulp van Pantry Items

Pijnlijke spieren iets wat niemand zou moeten lijden door, vooral wanneer zij worden verergerd door stress en uitputting. Warm warmte toegepast op uw pijnlijke spieren is een tijd gedragen methode voor het helpen om je spieren te ontspannen en verlichten de pijn. U kunt een dure verwarming pad te kopen of gebruik een waterzak, maar een minder dure methode is om een ​​warmte-pakket met behulp van items uit uw eigen pantry maken. Lees verder om te leren hoe dit huis remedie te maken.

instructies

1 Snijd de handdoeken in stukken die ongeveer 20 inches lang en 10 inch breed zijn. Deze grootte is ideaal voor de juiste vorm en de vorm waarin een verwarmingselement.

2 Vouw elk stuk van de snede handdoek in de lengte. Zorg ervoor dat het inside-out. Naai twee kanten: de ene korte kant en de open lange zijde. Laat de derde zijde open, zodat je het kunt gebruiken om het vulmateriaal gieten in de genaaid handdoek. Draai de genaaid handdoek stukken goede kant.

3 Schep een kopje droge rijst (of welk materiaal dat u hebt gekozen) en giet het in de handdoek zak. Gooi in een pakket van uw favoriete smaak van thee. Giet een kopje rijst over het theezakje. Gooi in een andere theezakje en bedek het met een kopje rijst. Herhaal dit proces totdat u alle 5 kopjes rijst hebben geschept.

4 Vouw de randen over op de laatste open zijde net genoeg om te naaien het dicht. De rijst zal elke warmte pad tot ten minste 3/4 van de weg te vullen. Naai Daartoe dicht.

5 Als u uw tas te gebruiken, plaatst u deze in de magnetron voor een tot twee minuten en vervolgens toe te passen op het getroffen gebied.

Hints

  • Terwijl uw keuze van de vulstof niet beperkt is tot deze bijzondere posten, de beursgenoteerde die zijn moeder getest en goedgekeurd voor hun vermogen om een ​​warming warmte vast te houden voor uw pijnlijke spieren.
  • De gearomatiseerde thee zakken zijn voor het doel van het maken van uw warmte pak geurig. Gebruik uw keuze van gearomatiseerde thee of weglaten van deze helemaal als je wilt.