Hoe maak je een Health O Meter weegschaal Problemen

Hoe maak je een Health O Meter weegschaal Problemen


Het bezitten van een schaal kan u helpen een gezondere levensstijl te leiden. U kunt uw gewicht te controleren als je probeert om gewicht te verliezen of gewoon zorg ervoor dat u uw ideale grootte te behouden. Health o meter produceert een aantal van de gezondheid gerelateerde producten, waaronder een weegschaal. U kunt kiezen uit een draaiknop of digitale weegschaal. Ongeacht welk type schaal dat u bezit, kunt u een bepaalde handeling problemen. U kunt het oplossen van problemen en zelfs op te lossen de meeste problemen met uw gezondheid o meter weegschaal thuis.

instructies

1 Controleer of uw weegschaal heeft een nieuwe batterij als uw digitale weegschaal niet kan worden ingeschakeld. De batterijdeksel is aan de onderkant van de schaal.

2 Zorg ervoor dat je goed staan ​​op de schaal als de weegschaal een onjuiste lezing van het gewicht geeft. Uw voeten moeten stevig worden geplant, niet opknoping uit. Je moet niet leunen wanneer op de schaal. Weeg jezelf op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag. Health o meter zegt dat zijn schubben kan worden uitgeschakeld met 1 procent.

3 Plaats de weegschaal op een vlakke, harde ondergrond om een nauwkeurige meting te garanderen. Indien de weegschaal op een tapijt of tapijt, kan de meting worden beïnvloed.

4 Reinig de weegschaal met een milde zeep en een vochtige, zachte doek als deze vuil is. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

5 Zorg ervoor dat alle plastic shipping pinnen zijn van de bodem van uw schaalverdelingsschijf verwijderd als de indicator naald op de schaal beweegt niet.

6 Zoek de knop op uw schaal wijzerplaat, en pas de lente en de hefboom mechanisme als de naald op de weegschaal gaat niet terug naar nul. De locatie van de knop varieert van schaal naar schaal.

7 Weeg jezelf weer als een "C" verschijnt wanneer je op de weegschaal. De "C" is een zelfkalibrerende functie die de eerste keer dat de weegschaal wordt gebruikt loopt of als de batterij wordt vervangen.

8 Tik op uw digitale weegschaal en wacht tot nullen om te verschijnen voor intensivering op de weegschaal. Als u niet wachten tot de nullen, kan de schaal een onnauwkeurige gewicht te laten zien.

9 Overweeg de aanschaf van een schaal met een hoger gewicht capaciteit als het bericht "Err" verschijnt op uw digitale weegschaal. Deze foutmelding verschijnt wanneer de maximale gewicht is overschreden.